Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce dodik trabunjat na twitteru, Sifet ne predstavlja BiH bla bla bla iznosi licne stavove bla bla bla, najavljuje tužbu bla bla bla itd itd
BiH nije trebala ni ponuditi konkretnu pomoć ni protiv ISILa vezanu za odbranu, uključujući i donacije vojne opreme jer BiH ni sama ne može da izdrži godinu dana odbrane vlastite zemlje protiv neprijatelja u okolini. BiH mora biti u stanju da izdrži rat preko 25 godina jer je u proteklih 1000 godina bila 700 godina u ratu.
oj sebe i svoju drzavu ne brane a oni nesto za ukrajinu oj 😤
Gradjani BiH koji idu na strana ratista bivaju osudjeni i kaznjeni robijom...sto se onda ikako petljamo u ukrajinski rat?