Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zadrzite ga tamo dole u Australiji molim vas ko dragog Boga, spasite nas kretena. Mozda budete i imali neke koristi od njega, pa kod vas u Australiji se bolje stite prava kengura nego sto se stite ljudska prava pod vodstvom ovog ministra krelca. Zadrzite ga u Australiji!
dagle nosonje molim te.... pa za sta je on sposoban?! slusam ga danas na radio stari grad, pa taj covjek ne zna da prica!!! a nikad ga jos nisam vidio na tv-u da je nesto iz glave rekao, vazda papir ispred njega... e moj Harise kakve ti likove oko sebe skupljas, a sta ces uvijek je vazila ona stara: s kim si takav si!!!