Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO MINISTRE! I ostali ministri ce se besplatno vozati u znak solidarnosti sa gradjanima
sad ce te "pravna drzava" pitati za fiskalnu kasu... neki dan su uhapsili nanu sto prodaje priglavke..i tom prilikom oduzeli 3 para istih, bez uredne dokumentacje. Tom prilikom je razbijen "lanac" prodaje na Drveniji...
...jesul' sa dugim cijevima, kako sam znao vidjet'...doduše, tad su gaće bile u pitanju...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Svaka cast, ministre! Lijep primjer i ostalim!
u jakom napadu cisterne oduzeto je 27 bidona i na desetine čepova pres centar općine brčko jutarnje saopcenje
Danas na semaforu kad Susjedić vozi autobus pravi čoek prava stranka za vanzemaljce
Hm...
Ma bravo ministre, zbog ovoga sljedeće izbore glasam za njega... Al' u qurcu
Trenira za novi posao, reklama iz budzeta ;-) Umjesto sto poziraju, treba jednom zauvijek rijesiti pitanje gradskog prevoza - sve ove koji su su se okoristili strovaljivanjem GRASa poslati na boravak u Zenicu, a onda provesti stecaj i nakon toga privatizaciju, a onda lijepo vlada kantona neka raspise tender za linije i ko da vise bujrum razvoziti ljude.
Ništa ovim nije rješeno!!! Glavni grad je zatrpan morem PROBLEMA koji se samo smjenjuju. Grad je u neprekidnoj "blokadi" i teroru od NAS samih. Redukcije vode, psi lutalice, saobraćajni metež, plin, bombaški ii mafijaški obračuni na ulicama, GRAS, nesigurnost imovine a pogotovo česte krađe vozila..... Odgovorni i vlast ne mogu zabijati glavu u pijesak. Niko ne očekuje da ovdje sve funkcioniše kao u Londonu ili Parizu ali ne treba ni da ličimo na Bijafru.
e, moj damire. do 8i15 vecina nas je vec odavno na poslu. prihvati se tura od 6.30.
A prije svega naucnik,pa onda i ministar svaka cast ljudino !
ja sam cuo da se javio na konkurs grasa za vozaca minibusa...
Ma preseravanje živo...
Vozi Miskooo:)
ma cirkus majke mi...
Profa, kad zavrsis dodji u vladu,treba nam skolovanih vozaca .....
Eeeej ministar ima mercedes kombi!!!! ;) Bravo ministre
Ovaj lik je dobar i treba mu dati svu politiku u ruke, ali zbog ovoga ne bi nikad zelio licno ga poznavati: prof. dr. Damir Marjanović Kad neko sam o sebi pise prof. dr. onda je pun sebe, sto je dobro za politicara, ali ne prijatelja.