Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti nemas vise problema. Imas otvoren put, a kome se ne svidja na Ilidzi nek ide, ionako ces naselit drugim stanovnistvom. Bila jednom jedna Ilidza, poznato Sarajevsko izletiste,...
@gladijajator Pa svi uhljebi glasaju za njega, ostali podjele glasove i 50% ne izadje nikako i to ti je to! Posljedice prodavanja zemljista i naseljavanja nase bh nekim afrikancima ce osjetiti buduce generacije!
@gladijajator J*bo te on i ti njega, uhljebi i njihove porodice glasali te oni koji se drze devize, oni su za svoje i mi cemo za svoje...nikad se nista nece promjeniti!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ilidza je ugodna i lijepa za tvoj dzep i interes, a hoce li ostati ugodna i lijepa i u buduce, vrijeme ce pokazati. Najbitnije je da ti govoris arbijan, lopove jedan.
Kolko smo ti dopisa iz Tibre poslali, jesi li ista rijesio?
Pa tinisti Arapi glasaju za njega. Oni imaju pravo glasa od prvog dana. On im zenu svoju pozajmio za grupnjak.
Medjed.
referendum na ilidži. jedino pitanje je "drage sandžaklije da li želite da se pripojimo saudiji ili da ostanemo u KS". odgovori su : želim da ostanemo u KS da,želim da se pripojimo saudiji želim da ostanemo u KS dok i njega ne prodamo Arapima
Ovaj stari lopovski dzuturum, nek se ufati tespiha i franzuske kapice, stap u ruke i nek cuva ovce. Unakazio je Ilidziansko naselje. Muka mi je kad ga vidim.
hadžija vjeruješ li sam u ono što govoriš. ako si pravi hadžija (u glavi) onda razmisli da li su tvoji potezi u skladu sa zvanjem hadžije i ako stvarno misliš da jesu onda aferim. nisam ja taj koji treba da određuje ali da li misliš da jedan hadžija treba da se odmakne od nepotizma. ako ne znaš šta je to pitaj malo denisa muhovića i kompaniju, mlade nade uz fikru prevljaka.sumnjam da ti nisi u toku ali eto hadžija si pa hoću da vjerujem da si čist.
De ba ne seri
Moj Memicu nemas vise koga zvati,gradjani u sirokom luku zaobilaze Ilidzu jer ne razumiju sluzbeni jezik (arapski) Ilidze
Samo vi rješavajte problem u svojih 18,7%, Babo vam uzo 5%, tako da nemate više ni 23,7
još malo i vi uskoro sa pasošem u RS
@rezervat dobar ti taj vic. samo da znaš mislim da bi bježali kao što ste bježali iz b.luke ali nema potrebe mi ne ubijamo niti koljemo. mi nemamo batkoviće,manjaču,kozarac i dr.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ZAJEDNO DO OTCJEPLJENJA ILIĐE I PRIPAJANJA KUVAJTU hi hi hi hi