BiH
0

Memić: Pozivam građane da zajedno pobjeđujemo probleme

FENA
Senaid Memić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Senaid Memić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Novistari načelnik Općine Ilidža Senaid Memić zahvalio je građanima koji su mu ukazali povjerenje i dali podršku na posljednjim lokalnim izborima.

"Rezultati izbora predstavljaju zadovoljstvo i moju veliku obavezu da u naredne četiri godine radim ubrzanije i efikasnije za dobrobit općine i svih njenih građana. Povjerenje mi daje i kredibilitet da s ljudima razgovaram ravnopravno", naveo je u pisanoj izjavi Feni načelnik Memić, komenitajući svoju pobjedu na lokalnim izborima.

Memić je naglasio da građani Ilidže u naredne četiri godine mogu očekivati sve ono što je i obećao, a sve će, prije svega, biti u interesu zapošljavanja, obrazovanja i rješavanja komunalnih i osnovnih problema građana.

"Ilidža ima puno problema, neki problemi nadilaze moju nadležnost, ali pokušat ćemo svaki zajedno riješiti. Bit ću i dalje načelnik svih građana i pozivam građane da zajedno pobjeđujemo nadolazeće probleme i da od Ilidže napravimo centar ugodnog i lijepog življenja. Želim da Ilidži vratimo mjesto koje joj pripada", poručio je Memić.

On je čestitao svim vijećnicima koji su osvojili mandat u Općinskom vijeću.

Senaid Memić bio je kandidat Koalicije SDA/SBB i prema preliminarnim rezultatima osvojio je oko 53 posto glasova.