Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite ljude neka idu kuda hoće. Neka žive gdje hoće.
Uj sto ga slaga, ovo teska propaganda, cuj kad si vidio crnca is Afrike u Bosni lol tesko se primjete ti arapi i africki crnci laz teska samo da se podijele nove visoko placene funkcije Mekticevim rodacima SIKTER
A sta je sa nasom \"gospodom\" napolju... Pustite ljude i dajte im boravne da vide i nasi \"bosanci\" kako ljudi stranci rade sve poslove i uce sve skole i za deset godina budu napredniji od domace nezadovoljne stoke :-)
ovi naši sa odbijenicama za taksi idu u švedsku i traže azil ,kukaju da im nedaju taksirati po sarajevu ,vratite ih otamo što prije.
Udaj sestru za jednog takvog, pa da ga imaš u familiji a lakše će dobit i papire. Pa nek se na njoj iživljava kao što rade sa ženama u svojim vukojebinama.
Sve te ljude iz Afganistana,Iraka i Sudana naseliti u naše vjekovne Bošnjačke gradove Mostar,Stolac,Čapljinu,Livno,Prijedor,Bratunac,Doboj,brat bratu mora i treba pomoći a pogotovo za mjesec Ramazan! Zivjela Bosna ,zivjeli Bosnjaci!
@MAJORIZIRANI Jesu ti to se ŠKUTORI istresli po sestri, pa su ti za okom?
99 posto ovih migranata su naša muslimanska braća. Zašto im ne pružimo utočište na naših 24 posto? Gdje čeljad nisu bijesna ni kuća nije tijesna.
@Vehabija Hoćemo entitet Gornji u Maoči.
HOĆEMO ENTITET GLAVNI GRAD GORNJA MAOČA غراد غورنيا
Sreća pa srušismo Jugu, bilo bi ih još više.
škutore deportovat u Vatikan, koliko ima škutora svi mogu stat u Vatikan..
НАС СРБЕ ТРЕБА ПРОТЈЕРАТИ У РУСИЈУ !!!
Sadakistanci su za braću Arape, ali bi da žive u Europi. E, bogme, neće moći, izgleda. Ko je za Aziju, eno mu Azija, braća Arapi, kamila i pijesak.
Protjerat ko tito svabe poslije drugog svj.