Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta mu se popustalo sad samo zestoko i u kosti jer samo ta seljacina razumije jezik sile
Ma kakva EU sad određuju englezi i Amerikanci jer u Bakincima je on dobio šta je htio pa čovjek u šešeiru dođe i kaže trojki taj vaš dogovor u bašči kod Dodika možete privatno u svojoj porodici sprovoditi. Tzv rs i tzv federacija se ukidaju neće Ameri dozvoliti taj rizik da BiH postane djelomično ruski poligon.
Neka se unese u taj evropski zakon da se smije malo krasti...
Gledaj ti ovog foteljaša , od 90 godine bio član sda , u penziju što prije.
Upravu si mehmedovicu to je sdaradila toliko godine pa vidi gdje smo dogurali
Mehmedovic je SDA na kvadrat
Dodik je kriminalac i zna se gdje mu je mjesto,ako neko sjedne za stol sa njim stavlja se u isti koš.Dodik je sebi sam presudio i sklonite se od njega samo je pitanje dana kad će da bude uklonjen.
Kakav Kipar i pichke materine , ovo je Balkan, ovdje se gine za 20 cm međe... Nešto mi ustašhe opasno spominju Ciprizaciju. Jel vi hoćete da vas Cipriziramo u lijepu vašu????
Moze EU pozivati koliko hoce i sta hoce, ali to se nece desiti jer UK i USA se pitaju. Odlucile su da je vrijeme da isprave greske prema RBiH i to ce biti ucinjeno vrlo brzo na nacin da Srbija narednih 200 godina ne pomisli o velikoj srbiji, a rs ce biti proslost.
Vidi, vidi, ima i onih koji smatraju da se od Bosne moze napraviti Srbija. Samo kazes - ne priznajem genocid, ne priznajem da se na izborima ne mozes varati...
Ko je ovaj lik?
EU igra po sistemu mrkve i batine.
Semso po cemu to zakljucujes, EU nije bas tako darezljiva kad su upitanju ovakve stvari, vidis li da trojka Ameri i EU vrte Dodika ko brava na raznju, sad jadan ne zna vise jeli do njega ili nije.
Kad se kaze EU u Bosni, ovdje se prije svega mislis na Satlera. Covjek je otvoreni neprijatelj drzave, a sad je udario i na Smitha. Ako je Njemacka podrzala nametanje izbornog zakona, u cije ime govori Satler? Ako ikad budu ikakvi protesti, treba biti lokacija ispred EU i zatraziti odlazak Satlera.
Pa reko ti je Dodik u lice da će te strpati u 25%, a ti opet oko kole!!! Pa sad ga optuži za nastavak genocida, eto imaš zakon!!!
Srbi će preko Drine ako on proba nekog strpat
Ma kakva EU sad određuju englezi i Amerikanci jer u Bakincima je on dobio šta je htio pa čovjek u šešeiru dođe i kaže trojki taj vaš dogovor u bašči kod Dodika možete privatno u svojoj porodici sprovoditi. Tzv rs i tzv federacija se ukidaju.
Bosnjaci su Dodika uvijek spašavaki i pruzali mu ruku spasa pa će ovaj put to trojka učiniti kroz uscajanje izmjena integriteta izbornog zakona.. I imat će Dodo win win situaciju... I tako do nove krize..
Srbi su skloni izdajama kad ne mogu dalje, ali trebaju tzv. duhovnog pobjednika i jednu figuru koju će kroz stotinu godina uz gusle optuživati za svoje nedaće kako bi zadovoljili svoju mitomaniju za osvetom i povratkom.
Šemsudine koliko je hamburger u onom fast foodu gdje si osnovao stranku?