Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korupcija? Kriminal? Nepotizam? Sistematsko uništavanje državne imovine? Ucjene? Brutalna otimačina? Sve ovo možete pogledati na linku ispod, gdje se S istematski D okumentovano i A rgumentovano predstavlja samo mali dio onoga što se sve krije iza mutnih radnji dosadašnje Vlasti u SBK i pojedinim općinama SBK. http://www.facebook.com/uzbunjivac.travniksbk
@patriota: Naravno da im niko ne odgovara, ostala im navika iz prošlog sistema kad su vedrili i oblačili na prostoru bivše Jugoslavije. Inače, SDP je veći neprijatelj Bosne i Bošnjaka od SDS-a i HDZ-a zajedno. Oni koji to još uvijek nisu shvatili su ili gIupi, ili imaju neku finansijsku korist od SDP-a pa se prave da ništa ne vide.
Naravno da ce ih smijeniti, kad sda-ovci ne rade svoj posao, rade samo u vlastitom interesu vec godinama. Imali su vlast, imali priliku da naprave nesto od ove drzave, uradili su suprotno unistili su je jos vise. Sad je vrijeme za promjene, da nova vlast bez njih napravi drzavu.
Semsudin Mehmedovic najavio smjenu Sulejmana Tihica. Uskoro vise info
Očigledno je da SDP-u niko ne odgovara i da će se potruditi da smijene sa vlasti svakog onog ko im se usprotivi i ko nije na njihovoj strani, ako je za vas ovo demokratski i legelno, onda nam spasa nema.
SDP i njegov lider mogu samo ovu državu odvesti u još veću krizu i napraviti opšti haos među ljudima, bruka i sramota, da ovako djeluju ljudi čija je predizborna kampanja glasila \"Država za čovjeka\", ovakva država očigledno odgovara samo njima i nikome drugom. Pametan čovjek će osuditi ovakve poteze SDP-a i gospodina Lagumdzije.
SDA TO SAM JA
http://www.youtube.com/watch?v=NGWwTuDvgi0&feature=related
POŠTOVANI PRIJE NEGO ŠTO NAOPIŠETE KOMENTAR POGLEDAJ OVAJ VIDEO OD 1 MINUT ovo je vrh:: http://www.youtube.com/watch?v=kXRYKuq9LOA
kakva pravna nesigurnost,vlada je vecinski vlasnik i moze smjeniti koga hoce i kako hoce.nemoze se pomiriti da je sda popusila i da nece imati vlast i da je ovo pocetak kraja svih sranja koja su pocela od osnivanja sda
Naguzdzija odlucio da ide do kraja. Kao i u mafijaskom obracunu neko ce na kraju da izgubi. Narod to sigurno nece biti a mafijoso i njegova kamarila mogu na toranj da izvrse kolektivno. Alijansa nije bila dovoljna opomena?
Meni je ova stranka zvana SDA dosta slicna SDS. Isti mentalitet ljudi, ako nesto izgube odmah djavola po zidu crtaju. Jos uvijek se sjecam grafita \"Aljo Srbine\" na Begovoj dzamiji 1992, 24h poslije Alija Izetbegovic ponistava dogovor sa Srbima. @Amer Ko je KATIL-FERMAN ??
I dalje nas SDP uvjerava da vlada funkcionira najnormalnije, što jedino odgovara Lagumdžiji i njegovim pristalicama. Već 2 godine daju sebi ovlasti na koje nemaju pravo! Izigrali ste povjerenje birača! Jedino možemo priznati da SDP-ovci rade jedno najbolje: a to je rekonstrukcija vlade čim im se ukaže potreba za smjenom kvalitetnih kadrova. Zar se tako ispunjavaju obećanja data još prije 2 godine?
pozivam sve Bosnje koji imalo zdravog razuma u glavi imaju da VISE NIKADA NE GLASAJU ZA SDP ! SDP CE BOSNI DONIJETI SAMO JAD, BIJEDU A MOZDA I NOVI RAT !!!!
i bevanda radi po instrukcijama srpskog nasroda