Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ce promijeniti pravila igre... polako...
Imam utisak da ovaj Masovic otkopava i one iz vremena Otomana. Do sada po njihovim statistkama je tkopano vise kostura (bosnjaka) nego sto ih ima zivih.
Pitanje za Amora Masovica: Je li se spremas da pred Alahom odgovaras za SVERC I RASPRODAJU LESEVA.. Sjecas li se koliko si stotina hiljada dolara uzeo za \"RAZMJENE\" koje ste organizovali ti i tvoj kolega sa druge strane \"linije\" i sjecas li se \"CIJE SI SVE KOSTI PRODAVAO I KOLIKO SI TUDJIH SINOVA PRODAO MAJKAMA KAO NJIHOVU DJECU\"???
moj Besime, kad ces angazovati radnike na pronalazenju skeletnih ostataka srba i hrvata nestalih u ratu i neposredno po zavrsetku u tom istom sarajevu???????????? puno ti je blize nego Drina, jelda?!
šta hoće dodatnih radnika u GRASu kad u drugom članku piše da imaju 500 radnika viška o.O