Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srpski primitivni kolektivni fasizam i ekstremizam, gdje li je COMMi , AXA, KOBILIC i ostala srspka placena banda gencidasa da komentarise ?! Gdje li su lagumdzija, dodik, covic i ohr, eu-a, pik i ostala srpska bagra da osude ovaj srpski fanatizam ?
Zbijaju redove ha? :)
Svaki napad na vjerske objekte, bila to Crkva, Dzamija ili nesto drugo, treba ostro i drakonski kazniti da vise nikada nikome ne padne na pamet takvo nesto uciniti. Cuvaj svoje, postuj tudje!
hahaha koji licemjeri :D aj edni drugima nozeve u ledja zabijaju religije smrde
Da je dzamija u pitanju, niko ne bi ni prstom makeo! Dodik se izvinjava hrvatima jer ih podrzava u rusenju BiH, a da je dzamija u pitanju, rekao bi da su Bosnjaci to sami uradili! Platice vam Bog u kojeg ne vjerujete! Dzabe crkve i manastiri kad iz njih izlaze zlokobna ucenja i postupci koja su protivna Bozijoj volji! Sretan vam uskrs i malo vise se okrenite Bogu, a manje lopovluku i mrznji!
Cuj Lazrevo u Banja Luci To se ne zove tako!