Mišljenje političara i analitičara
0
Međunarodna zajednica mora pokazati zube Dodiku i Čoviću
Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RUDONJA I SIVONJA ! RUDONJA I SIVONJA ! RUDONJA I SIVONJA !
Jurišić kompetentan da daje izjave i nekoga predstavlja? Osvojio je 2000 glasova, ali je \"podoban\"? E,gospodo draga, tu je problem. Apsolutno ne volim Čovića, ali HDZ je izborni pobjednik, i treba im omogućiti da predstavljaju one koji su za njih glasali. Svako nametanje riješenja silom će pogoršati situaciju, a kako to izgleda u praksi - imamo priliku vidjeti u FBIH. Od svih promjena koje su obećane, sve što se promijenilo su kadrovi na rukovodećim mjestima. Toliko o državi za čovjeka.
Dodo tise previse naginjes kroz prozor, MFG, Europeicshe Union.
Luzerska muslimanska posla
Ja sam svojoj zubarici nedavno pokazao zube. :)
A sta je sa nasim zubima?, ako nece Medjunarodna zajednica! Ovaj Dudik je drzavni terorista i treba ga procesuirati.
Kad covjek sve iz novina cita , pa makar da je pola istina dodje mu zlo Mozda Milorad Dodik nije umno zdrav covjek pa zato sve to i izjavljuje Pa imali iko da bi ga mogao odvesti kod nekog psihijatra da ga pregleda i testira Mozda da se nesto otkrije npr jedna ili dvije nove mozdane vijuge zbog kojih ovo sve radi ili je na putu novo evoluciono otkrice medzu HOMO SAPIENSOM
Zakaj vi Muslimani se toliko pravite bedasti. Lijepo dajte vlast i Radončiću i Silajdžiću a ne samo SDA i SDP ko izborni pobjednici. Eto tako su i dva HDZ-a pobjedila pa ste inženjeringom spriječili Hrvate da imaju svoje predstavnike a vi se i dalje pravite glupi. Zlajo se ponaša ko Milošević a vi se i dalje pravite glupi. Samo se vi lijepo pravite glupi možda postanete pametni.
Ovo sto radi COVIC i DODIK je samo dokaz koliko MZ dozvpljava da jedna MEDJUNARODNO PRIZNATA ZEMLJA propada radi dvijice cobana kojima neko sa strane diriguje sta treba da rade da bi dosli do svoji ciljeva: Velike Srbije i malo vece HRVASKE. narode zamislite se sta nam se ponovo sprema
Još ćeš ti dugo gledati u Vartu, a mati ti sanjat da je p.r.č.i duracel zeko! Hajd sad spavat konjino jedna paglu!
Ne POKAZATI ZUBE nego POVADITI ZUBE.
VARTA je pri kraju. HB= Duracell
Nisi ti taj koji odlucuje dal je netko Hrvat ili ne! Niste vi Ere jedini! Ovaj Covic se bori samo za Hercegovinu (no ponajvise za sebe), a Posavce ko .ebe, Posavinu je dobrodusni Cova poklonio Dodi.
VARTA je pri kraju. :D
@ Vec se zna A DOK DO TOGA DODJE SERBI GENOCIDASI IMPLEMENTIRAJU VEHABOJE U BiH-i SA AGRESORSKOM I GENOCIDNOM SERBIJOM PREKO SIPA TUZILASTVA BIH-e PRAVOSUDJA POLICIJE KOJIMA UPRAVLAJU CETTNICI, sve je povezano u SANU kuhinji beogradskog VAMPIR dobbrice cosica i borisa tadica DA BI MOGLI UDARATI VEHABIJAMA PO BOSNJACIMA a time i po BIH-i...!!! Zar SU TOLIKO BILI NAIVNI I SLIJEPI , GLUPI BOSNJACI DA IM GLAVNI TUZIOC BUDE PREDSTAVNIK SERBSKOG GENOCIDNOG NARODA ko sto je milorad barasin i koji je za vrijeme NJEGOVOG MANDATA IZDAO Tuzilastvo BiH-e i gradjane koji su branili BiH-u od vampira barbarije agresora serbije i njenog satelita monstruma serbske genocidne tvorevine...!!! Nikola Spirica treba takodje tuziti sve ZAVJERE, BLOKADE, IZDAJE DRZAVE I NJENIH GRADJANA ZA VRIJEME NJEGOVOG MANDATA, vec pripremati tuzbu po tuzbu...!!! ON BI U JEDNOJ NRMALNOJ DRZAVI TREBAO BITI PRED VRHOVNI SUD i da mu se SUDI ko sto TREBA...!!!
I NARAVNO VRACAMO NAS JEDINI I LEGALNI USTAV A TO JE USTAV REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! DOSTA NAM JE SERBOFASIZMA I SERBOTERRORIZMA BARRBARIJE , AGGRESIJE I SERBO-TERORE...!!! H O C E M O D E M O K R A C I J U...!!!
Uskoro nakon presude nesretnom haškom crnogorcu, sprema se ukidanje manjeg bh. entiteta, a FBIH postaje država na cijeloj teritoriji današnje BIH, biće to federacija novih kantona - to će biti kompromis i kraj domaćeg primitivnog i nasilnog političarenja za sva vremena.