Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna pecanac izaci sa problemima na kraj hahahha lopovcina
SDA uvijek nadje da rijesava ono sto je vec propalo...hehe bas smijesno da pokupe i ono sto je malo ostalo,jer ode do vraga...heheh.e moj narode tesko se nama.
Da se niste malo kasno sjetili da razmisljate o GRAS - u,to je propalo, od 1.januara strta Centrotrans,svi cemo da koristimo isti..prva ja pa i ostali gradjani koji su ogorceni GRAS-om.Povedite vi racuna o drugim stvarima oje se jos mogu bar malo spasiti.
Da gradski prevoz je najveci problem,ali najmanje vjerujem da ce ga Zeljkovic rijesiti,to je samo prica,a oni ce kao i zeljeznice dovesti vremneom i GRAS u fazu da propadne totalno...