Izbjegavanje nepouzdanih rezultata
0
McGuffie: Popis je odgođen zbog adekvatnih priprema
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novac za popis je izdvojila EU, a isto tako promatracka misija je iz EU-a. ti ljudi su dosli tu ne da uveli neki red u Bosnu, vec iskljucivo zbog svoje karijere i zarade. svaki cirkus koji "zahtjeva odgodu" donosi i "odredene prednosti" stranim promatracima... a naravno za to sve se uvijek "okrive glupi Bosanci" i stanje u zemlji. show must go on...
Popis 1913 Popis 1936 Popis 1947 Popis 1977 Popis 1990 Popis 2013 ( Tko koga prebrojava i zasto ) ? Evropa je pi...
Браћо бошњаци и хрвати само храбро да се решимо напокон осталих и да срећно живимо у нашим торовима !
Nije žalosno samo to što jedna etnička grupa sabotira čak i popis stanovništva, još je žalosnije da druga dva naroda moraju trpjeti porođajne muke jedne nacije. Prisila nikad ništa dobroga nije donijela pa nece ni Bosni i Hercegovini.
Popis je odložen da bi kampanja "vazni je biti bošnjak" još malo ispirala mozak islamizovanim srbima i hrvatima i da bi shodno tome rezultati bili sto vise lažirani. P.S. Zamislite da krene kampanja VAZNO JE BITI SRBIN...zar to nebi bilo smesno?? Pisace istorija o ovoj lakrdiji kako se stvarala jedna "nacija"
Ko je kriv sto Bsonjaci, muslimani sa malim m, Muslimani sa velikim M, Bosanci, Bosanci i Hercegovci. Bosnjani jos nisu skontali kako ce se izjasniti. Ko im je kriv sto nemaju izgradjen nacionalni identitet pa pola njih ne zna kako da se izjasni.