Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ide sad oproban recept: selidba u Sarajevo naravno..
Masala i nek bude sretno.
Ovo je moja PARADA PONOSA!
masAllah sretno omladinci! Allah vam podario svako dobro
Sta je Tuzla docekala.
Teheran.
Kao i uvijek, Klix dopusta vrijedjanja Bosnjaka po svim osnovama tako sto pusti psihijatrijskim slucajevima da komentarisu izgled djece. Ali zato su Srbi i Hrvati zasticene vrste o kojima se ne smije napisati nijedna ruzna, pa se brisu komentari, ili jendostavno se iskljuci komentarisanje. Nemoguce da ne postoji administrator koji ne cita ove gadosti koje pojedinci pisu.
Prošle godine jedna maturantica bila bez grudnjaka. Kako joj se aureole i bradavice isticale uhhhhhh
Bože ljepote....e ovo je matura E ovo je glamur
Ovo je prelijepo. Mladići i djevojke obučeni kako dolikuje osobama koje treba sada da se suoče sa novim životnim iskušenjima. Naravno, svako ima pravo da proslavlja maturu kako hoće, ali lično preferiram ovako nad pijančenjima i oskudno odjevenim djevojkama koje više liče na kojekakve hostese...da se ne izrazim drugačije
Zaista je tako. Nekada su djevojke imale pristojne haljine sto je dolikovalo i njima i okolini. , ovo danas ne znam ., ne zelim nikoga uvrjediti ni djevojke ni roditelje.
Previše se svaki dan društvo osvrće na djevojke, a premalo na muškarce, nema ništa ni protiv ovakvih ili onakvih djevojaka. Svako bira svoj životni put, ali nije okej da se svaki dan žene peru na ovom klixu, a muškarci koji su češći u stopi kriminalnih radnji, upotrebi narkotika, alkohola i droge ne peru. Ponekad malo posavjetujte i muškarce kad se toliko brinete kakva je omladina i neko drugi mimo vas.
sve pohvale ponosi nasi, da vas Allah swt uputi i da budete inshallah pokretacka snaga BiH.
Estaqfirullah, mijesanje momaka i djevojaka, djevojke pocupani obrva i nasminkane, ovo nije ni blizu Islama.
Valjda Estagfirullah. Koliko ja znam arapski Estakfirullah znači "Tražim kufra od Allaha", al ako si to htio reći i to poštujem
To znaci -Oprosti mi Boze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žalosno što se sve odmah politizira. Djeca završila srednju školu, ispoštovali žrtve na Kapiji, i pokazali malo stila. Jel toliko teško ne hejtati sve živo?
dobro, sve je to fino. Ali zasto, Srebrenicki cvijet za maturu ? ozb pitam, nikakva provokacija
Izvini zar si toliko glup. Taj cvijet cemo uvijek nositi da se ne zaboravi genocid koji je izvrsen nad Bosnjacima.
Botovinapadaju@ siguran sam da od ove djece niko neće izrasti u pedofila ili lezibezi.
Samo sam čuo da ovi učenici imaju odlično znanje i da na takmičenjima ostvaruju značajne rezultate.
Upravo tako! Dosta njih su doktori, docenti, farmaceuti, itd.