Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba vas sve zamjeniti
Njega dodik i bakir cuvaju,niko ga smijeniti nemoze,zato i moze biti ovako pasivan u nabavci vakcina. U svakoj normalnoj drzavi zbog ugrozavanja zivota građana u vrijeme pandemije bi snosio krivicnu odgovornost i bio smjenjen za 10 minuta
Trebalo bi smijeniti cijelu ekipu koja je odgovorna ukljucujuci i sda novalica.. I smijenili bi ih.. da ima drzave..
Dobro jutro Columbo ! Pa smjenite redom to nesposobno vijece ministara !
Pa Dodik je pozvao Srbe na nerad u drzavnim institucijama. Čo'jek sluša šefa.
Covjek je najodgovornijoj funkciji u drzavi po Ustavu. Predsjedavajuci vijeca ministara. Za citav mandat nije nista zivo uradio samo sto anbija racun interneta jer non sto na PorHub...sajtu gleda ubija vrijeme..
Premieri i svih 13 ministara zdravstva i ostala ministarstva pod hitno ostavke!
Pasivan je u svemu, treba ga popišati da se otkravi od tople tekućine.
Je li majke ti Bakira , kao predsjednika najmnogoljudnije stranke u BiH, stid izaci na TV i progovoriti jednu jedinu rijec o vakcinama kojih nema? KLOSARU JEDAN GDJE SI URADI NESTO
Proradili mu hemoroidi od silni uvlakača.
Zato o ne radu Fadila i imamo po 20 clanaka.... Upoznati sa svim i svacim neka takoni treba....ko ne radi treba se kritikovat.. Al ovaj Tegeltija je najodgovornijoj funkciji u drzavi po ustavu Dejtonskom predsjedavajuci vijeca ministara.Covjek nista ne radi zivio. Gleda PorHub sa shekretarcam i posluzavkama vec evo citqv mqndaat.
Il’ u najmanju ruku svi bi vi, posebno Zoran trebali prestati primati silne plate, naknade, pausale. Jer stvarno nista ne radite.
Cuj ako i dalje hahahahahahahahahahahaha ovo je sve vise PRESMIJESNO
Kao vi ga možete smijeniti? Idite u tri PM.Ima li jedan normalan čovjek u SDA?Što ne smjenjujete Fadila i Biseru?Sve ista g....
Zamolio bi redakciju portala da nam svaki dan daju bar 5 clanak koji ce da se bave ogromnom problematikom nekontrolosnog pljackaskog rasta cijena.. Koje odgovoran za to i da li je opravdan. Zasto su cijene osnovnih zivotnih namjernica koje se mogu proizvest u domacoj proizvodnji tolioko vece od onih koji se uvoze. Zsto je carina na uvozne iste artikle toliko niska ,da su i pored nje konkuretne i jeftiji od damce proizvodnje... Ko i kada ce ovaj problem pocet rjesvat .
Reče to SDA-ovac i ostade živ 😀