Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko ima domova za decu bez roditelja u bosni i koliki je broj te dece ii kako bi se mogle dobiti adrese tih domova da bi se toj deci nesto poslalo u smislu igracke i garderoba i kako je moguce saznati nesto vise o su bini te dece ili o uslovima u kojim zive ili o njihovoj buducnosti dali postoje snimci emisije o njima veliki pozdrav iz nemacke
Gdje li samo ove silne pare zavrse, u ciji/e dzep(ove)? Ovim putem zelim da skrenem na dosad nevidjene, podmuklo*bezobrazne kriminalne poslove, koje se odvijaju u toj ustanovi za \"zbrinjavanje\" nezbrinute djece bez roditeljskog staranja u Zenici! Apelujem na sve osobe koje su utjecajne ili poznaju nekoga koga bi zainteresovalo, da zna sta se desava u toj instituciji, u kojoj se bukvoalno slijevalo a priljevaju se i dan-danas velike kolicine kesha, te raznorazne humanitarne pomoci koja se sastoji u prehrambenim artiklima, odjevnim predmetima, namjestajem, raznoraznom tehnikom itd... Ako bi nekog to stvarno interesovalo, i kad bi se detaljno preuzela sva dokumentacija o radu i poslovanju (svim desavanjima od 1991-do danas od kada citate ovaj post), uvidjelo bi se, kao sto sam naveo na pocetku ovoga posta, dosad nevidjen podmuklo*bezobrazan kriminal! Taj kriminal je zapocela bivsa direktorica Klico Ajsa, a koji sada obavlja Dilber Brano sa Nurkic Dzevadom i dr.
Huso nas je prodao indijcima! Hvala huso
svaka cast zenickom nacelniku zasluzuje jos 5 mandata