Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlucili su da povjere i plate posao bosnjaku. Lijep gest katolicke crkve.
stolica je prva liga. bravo
Salem zhivi od krishchanstva; na slici #4 se mozhe vidjeti odraz u ogledalu- na zidu krstovi, raspela, marija... Ova mu stolica dodje kao dobra reklama. Na kraju, religija je kao i sve ostalo, dobar biznis, a vjernici su tu da finansiraju...
lijepa je ovo gesta, nadam se da ce ljubav s kojom je nastala preci i na sve one koji su zaboravili kako ljubav prema svakome covjeku grije dusu i srce. takodjer se nadam da ce presvlacenjem sjedala i naslona, stolica dobiti jos privlacniji izgled.
da neće bit tvrdo?
Ode ova rasprava mimo vijesti, u pravcu iskrenosti vjernika. Da imamo toliko iskrenih vjernika - svih vjera, ne samo jedne određene (pa makar da imamo onoliko iskrenih vjernika koji su, čini se uvrijeđeni mojim riječima, pucali minuse), ova zemlja bi bila puno bolja i sretnija. I da imamo ateiste i agnostike kojima privatni interes nije ispred svega bili bismo sretnija i bogatija zemlja. To što svaka molitva/klanjanje/namaz podrazumijevaju iskrenost i dobrotu, ne znači da svako ko ih prakticira jeste dobar čovjek i iskren u svom obraćanju Bogu.Za vjernike će Bog odlučiti, a mene ne zanima taj odnos, već ovaja ljudski i ovozemaljski, a tu i stotine molitvi i namaza ne mogu od lošeg ili neiskrenog čovjeka stvoriti dobrog i iskrenog. To može samo on sam, a tu mu molitva i namaz mogu pomoći. Vratimo se majstoru Salemu. Svaka mu čast i na radu i što ga ne zanima za koga je ta stolica, i neka čovjek zaradi za svoj rad, zaslužio je.
Sad zamisljam kako bi nasi dobri Bosnjaci pljuvali da je kojim slucajem ovakva stolica pravljena za nekog Muslimanskog lidera, a kad je u pitanju Papa svi se dive. Naravno da nemam nista protiv, cak mi je jako drago da ce takav svjetski autoritet sletiti u Sarajevo, al mi je zaista pun k... bosnja koji vise na klixu i cekaju 24h da se pojavi kakav clanak o muslimanima ili islamu da oni prvi popljuju i pokazu da smo mi multieticna nacija koja mrzi svoje, a voli tudje.
svaka cast
Predivan rad
Predvino zaista
Namaz je jedna vrsta djela a za ostala ce covjek odgovarat. Ako klanjas a u isto vrijeme.pravis stolicu za papu to je ok
Poštuj drugog da bi tebe i tvoje poštovali. Svaka čast... Bog je jedan a Papa koji širi mir i ljubav je dobrodošao svugdje.
jes vala. Bosnjake plaho postuju, narocito u stocu, tomislavgradu, mostaru...
... pa da vidimo koliko che ta poruka mira djelovati na vas ... mozda konachno poskidate shahovnice i provokativna oznachenja i okrenete se vashoj vjeri umjesto naciji :)) (a to vazi i za srbe i balije, koji stavljaju srpstvo i boshnjastvo iznad vjere)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast ljudi! Kakvo remek djelo :)
marketinški trik
Saleme izrezbari makar jedan harf, neprimjetno haha hah, šalim se naravno
Nije to ništa, za Bakira se radi stolica pet godina.
hahahahahaha
Ne stavljajte tapacirung.,.. Pokvarit će te izgled sa tim!! :( Drvo je najljepše!