Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao izjave, pa kako neće davati nemjerljiv doprinos društvu kad predstavljaju pola populacije?
Bravo Melika...sretan ti 8. Mart
Danas je dan kojim obiljezavamo pravo zena da ne usisavaju taj dan
Zena jeste bitna u drustvu. Kao i muskarac. Ali, nekako mi smeta da je to znacajno samo jedan dan u godini. Ko zeli da slavi 8.Mart, cestitam. Helenese, meni je 8.Mart citavih 365 dana u godini.
Slazem se da je to indirektno degradiranje zene. Ali i muskarca. Razumijem razlog nastanka 8.Marta kao dana zena, ali ljudi moji niko danas ne brani zeni da se bori za svoja prava, mislim u Evropi. Smatram da 365 dana vazi i za zene i za muskarce.
https://www.youtube.com/watch?v=GEu09Qt3AB0
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da hoce više proći i ovaj 8 mart, ok želim vam sreću cijelu godinu, šta ste se zalijepili za jedan dan kao da drugih 364 ne postoji. :*
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSuUvZkjcZ-j53Ji5X_bjkABjSu2e96xYetBhvZ3BHcFZo8w4mC6A
dajuuuu...daaa..radjaju..