Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta je bilo šupljih priča, dokažite i uradite. Vi ne odgovarate SDAu SBBu ili bilo kojoj drugoj stranci, vec narodu
Šta bi za Brčko Distrikt? Jel ti i dalje muka što snsd nije dio Vlade? Jes naružio sdp brčkog? nećete vi ko biva sa nacionalistima,a predsjednik nerko ti i premijer bio u koaliciji sa SDA.
O čemu ti?!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nepopularno misljenje : Dino je lider promjena u Kantonu Sarajevo koji je kao Premijer istog unistio. Meni ovo nekako vrijeda inetligenciju.
Dino, nastavnik fizičkog vaspitanja ili tjelesnog odgoja. Expert za sve oblasti.
Meni bi ovaj picopevac išao na neku stvar da moram progovarati sa njim. Odmah bi mu tražio fotografiju sa kongremenom da pokaže prije pregovora.
Magazinovic je velika greska Niksica. Do sada u zivotu nije nista radio.Samo prosipa demagogiju. Cim se pojavio na ovom sastanku vecina misli zar smp za ovoga glasali i za njegov buduci program.
Objavi klixe informaciju da je BH Telecom donirao 555.000 KM obrazovnim ustanovama u BiH. Objavite da narod zna i jos dodajte da takve i slicne akcije nije nikada napravio M:TEL.
De vi objavite da raspustate 90% uhljeba sa budzeta!!! Zbog toga ste izabrani, ne da imena kojekakva tabirite!!!
šta se pitaju još ovi iz sdp šta hadžija kaže tako će biti potopio vas je kasnije ide i ns niz vodu
Magazinovic, Kojovic, Mandic, Bogicevic... E moji Bosnjaci na sta ste spali da vas Srbi vode. Da su bar pravi Srbi nego ovi halal. 😂
Dva visoka predstavnika cuvene Beogradske Brigade ! E jadno herojsko Sarajevo sta je sebi dopustilo! Kakva bijeda, kakav poraz svih nas i treba da se stidmo sehida koji su zivot svoj dali za ovaj grad!
A gdje su Čampare u ovoj priči? Nije on džaba preletio da ga hebeš! On i brat ne bi ni ulicu prešli dok nisu bar dobri cvanciku
Ahaha,to za Campare je istina.Bez cvancike ni ulicu
Kad vidim ovo trojka, cetvorka... Sve me podjseti na 10 malih crnaca od Agate Kristi, bicemo mi na kraju, jedan osta sam i bijedan, ode objesi se i ne osta nijedan...
Pa zar vam nije ostao program od prošlog mandata , uzgred budi rečeno, kada niste ništa uradili !??? Novi program , ma hajte molim vas, demagozi i populisti
Joj kako je izlizana prica sa ovim navodnim programima
Titaami sve moji Rogatičani u vladu KS. Kaonaković Forto Katica dr.
Četvorka je namagarčila FRG-ovce.
Ne mozete se vi oko imena dogovoriti, realno .... i sad su gradjani taoci.