Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako vec nisu debelu kaznu mu napisali za ovo, onda na granici docekati... predracun za popravku plus kaznu zbog bjezanja
Ja da sam ga vidio lijepo bih ga zamolio da prestane i pokusao bih mu pomoci na neki drugi nacin. Da je nastavio odrao bih ga od batina za ubuduce.
@Freddy nista bolje ni sladje od toga glumiti finoc sa stokom nas je dovelo u nezavidnu poziciju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Policija nije htjela izaci ja sam bio svjedok da je najmanje troje ljudi zvalo policiju
Sposoban i naoruzan Madjar. Jbs rukohvat
Hm, nigdje nije imao oznake za koje automobile je prolaz, no to se dalo zaključiti, opet htjeli bi turiste u Sarajevu ali im ne bi u susret izašli. Da je mogao tražiti pomoć i da ne mora plaćati kakvu kaznu za uništavanje javnog dobra mogao je.
POLICIJA NE RADI POSAO NEGO NAREDBE. PAŠČAD
Sakupljam ispitanike iz BiH za kratku anketu, u pitanju je studija za master rad: https://uva.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_0NxrQZgLcsX3azc Studija se tice drustvenih percepcija i potrebno je oko 500 ucesnika. Hvala!!
Sakupljam ispitanike iz BiH za kratku anketu, u pitanju je studija za master rad: https://uva.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_0NxrQZgLcsX3azc Studija se tice drustvenih percepcija i potrebno je oko 500 ucesnika. Hvala!!
Eto posla i lahke love, a ujedno i dokazivanje patriotizma, ko hoće. Konfiskovati im svu imovinu u tom trenutku, a imamo đigericu
50 000 eura kazna i doživotna zabrana ulaska u BiH
Vjerovatno skuplja zeljezo usput... Mađar je to.. ciganija poprilicna..
Pa sta ocekujete od Madjara kad sami unistavate i ne vodite racuna kako vam izgledaju gradovi i drzava. Sve je prljavo i devastirano a vas licno ne interesuje ni kako vam stubiste ili haustori u zgradama u kojima zivite izgledaju, a kamoli sta drugo. Koji ste vi debili. Samo znate da pljujete po Srbima, Bosnjacima, Hrvatima, Madjarima, Arapima, Rusima, Amerikancima..............
Svi priželjkuju više turista, a ne znaju da s njima stižu i belaji. Ako hoćeš da ti koka snosi jaja, moraš trpiti i da ti kakne više puta, pa i da ugaziš u njesra...
Zašto ne?! U ovoj zemlji može raditi svako šta hoće. Za 30 godina vladavine SDA šljama naučili su sve slučajne prolaznike kroz Bosnu, da nekažnjeno mogu šta hoće, samo daj policajcu cenera i haj’ dalje. Nadam se da je ovaj žestoko kažnjen, smrad Orbanovski.
To je ništa kako se domaći ponašaju...🤫🙃🤬
A sta drugo ocekivati od madjara cigana.
Zanimljivi komentari ! Sta mislite jel trebao ostati tu zaglavljen zauvijek ? Ko zna lokaciju gdje se desilo onda i zna jel se moglo drugacije rijesiti ! Ostalo je sve naprdjivanje ! Nije mi se jednom desilo da me navigacija odvuce negdje gdje je teze i uze u odnosu na normalan put !