Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar i Živko BUdimir nije koristio to isto pravo, s tim da zivko nikad nije ranjavan a ovaj jeste. Ali pogledaj malo kolko je čovjek dobio glasova na izborima, a ti?
Ovo je Hrvat, bivši milicioner, koji ne smije u Hrvatsku, jer će ga zatvoriti radi love koju im je ukrao. Majko moja, šta ova država drži u Skupštini. Koga li on zastupa?
ovo onaj sto je u Hrvatskoj primao neku pinku neznam zasto i u isto vrijeme primao i platu u parlamentu BiH??? Mozete li ga primaci malo.....jooooj Hamo divi mu glave :))))))
Šta je ovo, zar neće Kukić biti na čelu VM-a? Nema kad? Zašto, kako? Pushi ga sa Zlajogluom?! Oooo, pa dobar vam tek, drugovi fashisti, sretna vam koalicija sa pljačkašima, atentatorima i crnokošuljašima!
tndrlakacvakacvaka tindrlakacvakacvaka haha