Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova drzava je propala jos davne 95 kad je potpisana ova glupost u dejtonu.
Pa što intelektualci ne rekoše medjunarodnoj zajednici da su izbori bespotrebno bacanje para. Da je izlaz privremeni protektorat,da medjunarodna zajednica mora sankcionisat pojedince i stranke koji kroz šupljiranje Dejtona uništavaju ekonomiju i tjeraju investitore. Izadjite na ulice da vas Bosna upamti .
" Korisni idioti " ?! i ovaj Lovrenovic zna sam sebe upucati u lijevo koljeno ...
"Istakao je da je izvana posredovano rješenje od tzv. liberalnih demokratija više po mjeri njihovog straha od višenacionalne i istinski multikulturne zajednice kao mogućeg zametka integracionih procesa na južnoslavenskom prostoru, nego što je izraz želje za uspostavom funkcionalne državne zajednice." - mislim da je ovo srž problema od kraja 80 - desetih pa do danas. Sav taj nacionalizam i sva ta priča je upravo zbog toga.
i dodao bih tomu citat "i nametnuo joj institucije bez stvarnih nadležnosti, međunarodnog kredibiliteta i samoodrživosti, te da se, pored svih strategija i proklamiranih principa, BiH institucionalno raspala a reforme nisu dale bilo kakve pozitivne rezultete." - što može da se kaže za sve "države" nastale posle raspada bivše Jugoslavije.
Dubravko, legendo, nema nam druge nego UJEDINJENI naprijed!
Ovo je onaj prevarant sto tvrdi da Bosanski stecci pripadaju Hrvatskoj. Sve sto ima veze sa BiH on mu brzo doda predznak Hrvatski. Sad je vidim poceo pametovati i o federalizaciji. Federalizacija nije moguca, niti ce biti. Regionalizacija i ukidanje entiteta je jedina sansa, sve druge opcije su pat pozicija.Lovrenovicu pozdravi nam svog gazdu Covica HDZ
Mozda gosp. Lovrenovic tezi ka uspostavljanju treceg entiteta kako bi Bosna postala suverena i dobila svoj konacni drzavni legitimitet