Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ga ubise budale jbt... sto ga ne uspavaste debili jedni i lijepo ga odnesete a on kad se probudi neka konta da je ruzno sanjao
vidis da pise da nemaju opremu za uspavljivanje jer im je dodick uzeo pare. naviklo je to nevine ubijati
Sa cime cuke,krave uspavljuju...cekicem mozda? Pusti se te price nemaju
Jadan medo a on samo zalutao. :-( Doduse bilo bi izneneadjujuce da kod nas nesto funkcionise kako treba i da su medu recimo uspavali i premjestili u njegovo staniste, e to bi bila vjest, a ovako nista novo, najlakse je ubiti, nazalost.
:(
H8er recimo i ja ih ne kontam u dosta slucajeva, kakva je to draz u ubijanju. :-( Jos i slikanje i nesto se fale, mislim stvarno bezveze.
Molim doticnu gospodu koja ustrijelise medvjedicu da posjete Tuzlu. Naime sorta vrlo pohlepnih medvjeda je emigrirala sa Tuzlanske slatine na naselje Irac te odatle ugrozavaju zivote stanovnika cijelog tuzlanskog kantona. Molimo vas da dojdete u Tuzlu i rjesite nas problem biti cete slavljeni dok je svijeta i vijeka. Prave mede molimo da ostanu u sumi dok gospoda nerjese ovaj goruci problem.
"U RS-u lovcima nije dozvoljeno da koriste puške za omamljivanje" a bojevu municiju mogu... jadna nam majka
navikli su oni ubijat samo sto na svoje zapucaše i oni su medvjedi šumski
Izvini medo što smo zaostala zemlja.... Ima se za audije, vile, hotele, skupocijene večere, putovanja, paušale, odvojen život u rodnom gradu, ali jbg. ko bi mogao predvidjeti da će nam trebati municija za uspavljivanje životinja.
sta ocekivati od srba, bio bi cudan naslov spasili medvjeda, nahranili, vratili u sumu
Sramota 😦
stoka ubila medvjeda a pasčadija po ulici izujeda narod....pobijte i kerove jebali vas oni
poso kod mileta roleta
U kakvoj mi drzavi zivimo da jedno lovacko drustvo nema metak koji uspava i morali su ubiti medvjeda kojem opada populacija sirom Evropa bijedo bogova nemogu vise da gledam ni citam o bijedi svaki jebeni dan NEMOGUUUUUUUUUUUUUU.
Kako nije bilo drugog izbora? Pametnije bi bilo da su se među sobom poubijali..
Jadni medo, nisu ga morali ubiti.
Jbt koji kreteni! Pa,mogli su ga petardama preplašiti ali,ne,ovdje ubijamo ono čega se plašimo. Čisto da ostanemo dosljedni sebi!
Hoda medo i iznad mog sela ima godina, ljudima i u dvorišta dolazio pa ga niko nije ubio. Uostalom, nije moguće da nemate sredstava za lijekove za uspavljivanje i da to uradite na human način. Žalosno!
Ubise dodu i uhapsise mu kuma u isti dan..
Kako su ga prepoznali?
slika je stvarno grozna i odvratna ne znate ni zivotinju ubiti na human nacin a gora ste vi zivotinja od ovog medvjeda.