Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve dok se na ilegalan i nekontrolisan odstrijel bude gledalo sa strane, bez rigoroznih kazni, nema tu nikakvog napretka...
u vecini slucajeva ljudi znaju ko su lovokradice ali svi sute, kad bi svi prijavljivali one koji znaju problem bi bio znatno manji.
dozivio sam da su na Grmecu dogovorili odstrijel medvjeda, uzeli 20k maraka i razgulili... Hvalili se slikama i nikom nista. Mede nema, nema ni para... Koliko god medo bio stetocina, nebi se to trebalo tako raditi. Kroz Njemacku kad vozis auto, divljaci se nagledas sto u zivotu kod nas na planinama, da se na ceku popnes, nebi sreo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cestitam kolege
napokon neko!! ebo majku svi nesto seru protiv lova, a nema toga kome se neko u porodici tim nije bavio ili se idalje bavi.. al seru uvijek oni koji nemaju pojma o cemu se tu radi i koji su jednom vidjeli da je neko pobio bruku zivotinja..
ma ne uzbudjuj se kolega protivnici lova nemaju u stvari pojma sta je sustina i sta je kontrolisani lov