Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas su ga pripazili ono komsijski !! Kakva je samo drskost zalutati u sumi.. na evropski gospodarstveni pojas , molim Vas..
Pitaju imigranti gdje je to tačno uspio preći granicu?
Nek covjek lovi smjesno hrvati.su. Naivni da sam ja bio u lovu ne bi mi tako lako oduzeli lopovi taj nadležni bi bio lovina
Tražio Milanovića po dvorskim šumama kad ovaj ne dođe u srednju Bosnu.
Kerinje. A prelaze granicu naoružani da tuku migrante.
🤣🤣 Gospodin veliki
Hahajsjs
Jbga druškane ljudi imaju “čeku” a ti hodaj ko bez glave!! Reci im da si pas da su te lovci pustili za lisicom,pa te lija navela na pogrešan trag, ima načina da oboriš kaznu,samo pametno! Ps :životinje imaju veća prava po zakonu od lovaca pravi se pas!
Možda ga je tajna islamska služba poslala da ubija hrvatske gradjane ili neki atentat.Kao ja sam lovac,to je slučajno!Treba ga dobro ispitati ko ga šalje
Lovca mi nije zao.
Koja je svrha ovih debila uopste?
Pa nama ribarima je opet lakse. Dok smo u camcu nemogu nam nista.
Imao je pušku sa sobom da se brani . Jedan dobar lovac je inače i dobar snajperista, vojnik a i scout .
sa puškom u €U,ozbiljan prekršaj ,odmah je članica NATA reagirala,uhapsili diverzanta i zaplijenila nauružanje,Ha,Ha,Ha!!!
Lovio lovio cijeli dan Pa ulovio.....
Jaro slučajno prešao granicu a ovi odma skok. Kondak je imo šta viditi tamo ehhhh.