Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sa Sribijanskog SBBa, pardon Telemacha, bi da nesto pricaju o Logosoftu. Prvo sebi popravite mrezu, a manje pricajte o drugima. Dosta sam vas trpio. Od 1. oktobra na LOL xdsl Trio paket. Sve fercera ko ludo, internet leti, Arena Sport kanali, telefon radi besprijekorno. Samo jos da preselim stari broj.
1) nek u ministarstvu prvo promjene nastavni plan za informatiku panek onda šalju profesore na edukcije.. 2) nije probem u profama, djeca su nezainteresovana za bilo koji predmet, radije se fejsbrukaju, drogiraju i sexaju. Al ko ćeim zamjeriti, a si ajnštajn ne možes dobiti posao bez štele.
@Psihijatar Bio sam za Jagomira dok sam bio na Telemach-u. Nista nije radilo kako treba. Evo ni danas vam ne radi!!! Ponudi svoje usluge njima.
Blink Šta jesi li to hljeba ti dobio nogu iz Telemacha?????????????????? Vala tkva laprdala nisu ni za Jagomira.
Konkretan garant radi u Lgosoftu, dok ih ovako hvali. Znam samo da je kod njih hotel promaha kada su u pitanju klijenti. samo što dođu, vide kakvi su lopovi., odmah se odjavljuju. Što bi rekli \"I Cigo svoga konja hvali\" Samo se sami možete hvaliti, niko drugi, ko je koristio vaše usluge nema lijepu riječ za vas i vaše ponašanje.
Trebačli su edukovati i svoje uposlenike kako dase ponašaju prema klijentima-(onima koji uredno plaćaju račune) Telefon mi nije radio 10 dana u komadu, niko nije htio doći ni izaći u susret. A na kraju sam platila račun najnormalnije. Fuuuuj su Zato se raja masovno odjavljuju. Telemach zakon
@odron Zasto ne otkazes uslugu?! A bio bi red da nastavnici informatike nauce nesto o koristenju kompjutera, ono sto djeca osnovnih skola donose iz skole je sramotno.
Koliko će ova obuka i popišani certifikati koštati ovaj narod? Čudi me da obuka nije organizovana u nekom od hotela u Neumu, kako je to obićaj, jer valjda se na morskom zraku bolje pamti.
Logosoft je najkompletnija informatička firma u BiH. Imao sam priliku sarađivati sa mnogim (srbijanskim, slovenačkim, hrvatskim...) firmama, ali je stručnost Logosofta bez konkurencije.
svaki j@ni put kada podignem slusalicu ili mi zazvoni telefon slika zaledi....i tako vec godinama....bravo strucnjaci...jadni ti nastavnici
Ovo treba u cijeloj BiH. a ne da neobrazovana informaticki profesorica govori djeci u 6.tom zrazredu kako MORAJU svi imati stik i printer, jer im poBogu treba za nastavu :S omg wtf
Poboljšajte wireless u Starom Gradu za koji plaćamo bezobrazno puno love! Pustite sad edukaciju...