Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kliksovci, ofirni ste. Muško sam, ali ovo slikanje cura po ulici je baš jadno. Ganjali banjalučanke, sad sarajke, samo izmišljate razloge da bi uslikali nečije d.upe.
ova prva sa ovim nogama zahebala je sve banjalucanke zajedno
kol\'ko su ove dobre bošnje & ženske im neoprezni, pa ih kiša iznenadi, a sinoptičko osoblje Saračevog HMZ-a čitav dan ponavljalo preko be-ha sarajevskih medija kako su mogući rijetki pljuskovi... a, dobro baš što se Nedim našo\' na licu mjesta... bio on u dosluhu sa samirom ahmović, pa mu ona sve odala tajne o dolazećoj kiši...
ja sam djevojka sa druge slike. i mjesanac sam, babo mi je bosnjo, a mati lokalac iz ugande...
Kako može iznenaditi kad od 15:00 grmi, oblačno, nebo se crni, hladan vjetar puše, a kiša pala u 19:00
stets bog ovih golih ku ra va na kraju ce hodat u tangama i grudnjacima ne bi li ih ko pogledao
Čuj vrućina, u Sarajevu se ne diže više od 30-31,a Brčko najtopliji grad u BiH već nekoliko dana sa 36-7 stepeni, i kažete vama vruće -.-
joj guzle na 2. slici hahahha
Iznenadili ste nas i vi svojim nepismenim člancima i novinarima!
...pa ti bas ne citas sta sam ja napisao....fino sam rekao da je u \"Autu\" bilo toliko stepeni! :(
ejj i vi Mostarci ga znate pretjerati ko niko.53 stepena nije ni u pustinji a kamoli u Mostaru .I jos povjeruje da je toliko.Pa rekordna temperatura u Mostaru koja je ikad izmjerena je bila 47 stepeni al pravo.To ti je pogresno izmjerilo.Mozda ima toliko 30cm iznad asfalta,al u zraku da je toliko. Danas je u Mostaru prava temperatura zraka bila 38 stepeni u 2 sata..U hladu se mjeri,nikako na suncu,jer ne mjeri se ni temp. sunca ni temp. termometra nego temperatura zraka.
Osvjezenje pravo:D
I opet viđaj prde na sedmoj slici...
A viđaj prde na drugoj slici...
jel severina vidjela snijeg u julu
iznenadio? da je iznenadio ljudi ne bi imali kisobrane ba :)
beton guza na sedmoj slici