Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde da vidimo i to čudo...
upravo tako bas ce mo vidjeti sada ... city pub zagradio parking javni, cheers zagradio citavu ulicu i oni kafici u nastavku.. strosmajerova da ne pricam postala je kao vasar.. zivi bili pa vidjeli ko ce ispostovati odluku.. relano najvise i jeste kriv nacelnik opstine stari grad koji zatvara oci pred kriminalcima..
eh da ste pametni da im po milju udarite rentu po stolu tokom sezone......i eto para
Živi bili pa vidjeli. I ako se desi, eto bašti opet u martu, kao i ove godine.
U Sarajevu osim Pivare, pekare, duhanjare i donekle mljekare, druge proizvodnje nema. Birtije, kafane i kafići su jedina mala privreda koja još radi, jer turizam je neosporno privredna grana s koje pilav jedu hoteli, hosteli, moteli i konaci, a od svih njih Kanton i naravno općine.
Ma to oni radi penzionerskih prosvjeda, pa da očiste ulice... Jadna ti majka kad nagrnu starine, povaliće državu, tite mi..., a uz njih je cijela država, djeca, sinovi kćeri... Ovi miševi u parlamentu će morati izmisliti povišicu penzija za penzionere rada, za ove sve druge manje više, ali za ove koji su 40 kuka odrapili moraće im dati najmanje po 15% ili će dede da sruše vlast...
E neka vala, rasklopite i uklonite ruglo u gradu. Sta uradise samo od Strosmajerove ulice. Uzas. Osobu koja je izdavala takve dozvole treba uhapsiti i poslati na robiju.
sta je sa Cheersom?
Prestale gazde plaćati harač načelniku? Al nema veze, svakako da se sklone stolovi i stolice preko zime, na proljeće će se sve izgladiti i vratiti na staro...
Rodila sam se i odrasla u toj ulici, sjecam se kad se renovirala i malo poslije toga pocele su ljetne baste. Nije nam smetalo jer se znao i postovao red i zakon ( kojih danas nema). Od kraja rata do danas suvisno je bilo sta reci... osim da mi nije bilo dobro kad sam cula da se u sred Strosmajerove pusta Ceca i ostale prekodrinske cajke a nase Dzaltare se " bacaju u trans"
ode ceca ode sinan jasar saban ode kurta ode murta i naravno dzej fkt bruka gledat vikendom one maloljetnice gole pijane sve zatvori i onaj vaser na carsiji i sve mrs u pm
Dosta mi je mojih lazi a jos moram da citam opstinske
Uklonićete vi to ali kad malo ugrije i u Decembru gazde će stidljivo izbacivati stolove i stolice i ja ću opet popiti kahvu/kavu/kafu za 1 KM na svježem zraku.
igrajte se razlaza, ne brukajte mi ulicu braćo i sestre.
HAHAHAH JESI SMIJESAN
hvala hvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
KAKVA SPRDANCIJA OD PORTALA SLIKA SIRIJSKE PORODICE... A DRUGI NASLOV I TEKST