Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadno je to sto se pripremamo da se pokazemo svijetu onakvima kakvi zapravo nismo...
BRAVOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEBENO DOKAZIVANJE SVIJETU CCCC
TAKO JE MAJSTORE
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zabranjeno diHanje!
Istom ugostitelji zatvorise kafice
i sta papa treba vidjet mrtav grad.. laznu srecu.. zidine.. ciste ulice.. a mi znamo da je realnost surova.. niko ne moze biti vise dvolican nego nase vlasti// nemoze se necistoca sakriti...tako lako
uh a moze te li ostaviti na snazi taj zakon o uklanjanju ljetnih basti-kafana. ruglo grada narocito ona u strosmajerovoj ulici.
Izgleda da u subotu imamo jednaka prava kao i psi lutalice! Bolje se skloni, inače će te neko "šutnuti".
Covjek kao i svi mi, vozi se u blindiranom auto od pola miliona eura, i gdje god dodje svi se trebaju sklanjati jer on ima privilegiju.Zar religija ne nalaze da su svi ljudi isti, i da je Bog jedan, i samo se njemu klanjamo? Iskreno se nadam da ce sve proci u najboljem redu.
fakat ste svi bolesni sta komentarisete i pisete ja se odo sexati :) imam citava dva dana zao mi vas :)
Da nam hoce Papa ostati!
Koji retardi majko mila.Pa ugostitelji ne zive od novca koji im drzava ili neki jebeni organizatori papinog pohoda daju nego zive od onoga sto im turisti i domace stanovnistvo da.
Zabranise nam skoro sve u subotu.... A sta recimo ako na papu krenu lutalice jbga pun ih je grad? Ili su i njima "zabranili" sve zivo....😃😃😃😃😃😃
lutalice su prodane braći kinezima.
nemoj kome slucajno da budu zamagljeni prozori upucat ce ga
Uklonite ih za sva vremena. Napravili ste od centra grada ruglo, odavno..
Ovo je bezobrazluk.
ispijači kava i studenti na aparatima.
Bolje vam je da pohapsite vehbose da ne ubiju covjeka,a pustite normalne ljude da rade, setaju i zive normalno.
IZvanredno sRanje.