Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce biti kada nagrnu strani turisti. Imamo li ih gdje docekat, ili ce pod satore. Spremiti im cevapa i podijeliti im deke.
avaka cast neka se ljepote nase Bosne vide i u svijetu. bojan
Imaju li brosure o laktaskim traktoristima
A sta mi imo da se prestavljamo u svijetu samo Vebije Mudzahedine,Gornja Maoca ti ja nas turizam
prolaznik buraz naremse ti se u stau :D valjal ova :D
treba naglasiti da tamo gdje su boshnjakistanci da je tamo i najvise smeca prljavstine i nekulture. malo objektivnosti i samokriticnosti molim lijepo.
sve je to lijepo, samo treba znati nema turizma dok se ne pokupi smeće koje moji bosanci nemilosrdno ostavljaju na svakom koraku. Zalosno je pogledati nase rijeke, puteve, sume pored puteva, itd itd. Neznam kako ljudi mogu reci volim bosnu, sve bi za nju dao, a u istom trenutku je unistavaju. To su neprijatelji bosne
Jos da svi mi gradjani Bosne i Hercegovine se ponasamo civiliziranije pa ne bacamo okolo sve sto nam ne treba i ne unistavamo sve sto nije nase privatno. Da naucimo sta su to kante za otpatke, gdije su zvanicne deponije. Da ulice, obale rijeka i potoka su takodjer (ne u vlasnistvu) dio naseg doma koji treba biti cist.
Svaka cast na svemu,nema ljepse zemlje u evropi od nase bosne i hercegovine, i propviraje bih-u i urizam, jer nasa zemlja ima prirodne blagodai i istorije, sve je u pitanju organizacije i energije a i para...