Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na žalost, bar do sada, zdravstvenim sistemom su upravljale osobe bez znanja i kvalifikacija . Nadam se da će to vrijeme biti iza nas i da će zdravstvom upravljati oni koji hoće i imaju znanje. Do tada, svi smo u klopci jednog zaostalog, nekvalitetnog i tromog zdravstvenog sistema čija su cijena izgubljeni životi, čiji smo svjedoci bgm često, na žalost.
Ne znam fakat u kakvom su problemu, ali znam da pored novca koji se mjesečno odvaja od moje plate za zdravstvo skoro isto toliko ponekad MORAM i privatno plaćati, ebo ga jel' do mene ili je do njih?
Samo oni koji dolaze u DZ kao pacijenti, znaju koliko krvavo zarade svoju koricu hljeba zdravstveni radnici. Zato pozivam njih da iznesu svoja zapažanja. A za one koji ne misle tako, želim im, da im djeca " uživaju " kao što se uživa u DZ.
Neka mi neko samo kaže 5 doktora imenom i prezimenom koji stvarno rade svoj posao u domovima zdravlja i opravdaju platu i isto toliko medicinskih sestara.Šta se svi prave ludi i podržavaju goli nerad i izdr...nje na pacijentima.Na proteste trebaju izaći radnici,penzioneri i vojni invalidi koji su najzaslužniji sa sramotmim primanjima dok poltičarsko smeće dižu sebi plate tri puta po 600km,ovi su zadnji koji trebaju da se javljaju.
Kriminal, nerad i tenderisanje u zdravstu u zavodu vece nego za vrijeme SDA.
Ovo je opet samo po ledjima pacijenta...Ma sta bio razlog ili sta odlucili, iskljucivo pacijenti nadrljaju a privatne klinike, ordinacije CVIJETAJU.
Puna Podrska za sve sindikate u Zdravstvu i da ste pametni bili nikad se ne bi djelili na ove i one. Jer skupa svi cinite jednu silu. Sretno do ostvarenja 3.40 km po satu.
Sretno svima nama na ostvarenju maksimalno prihvatljive satnice na bilo kojem poslu, a sindikatima svim zelim sto brzi i tezi raspad jer su nista drugo nego instrumenti stranaka i vlasti u cilju izrabljivanja radnika u BiH
Ima li gdje gospodje "agregatno stanje"? Da li je dobila otkaz na KCUS-u ili jos fotelja nadriljekar?
Je li jedan od zahtjeva "ne dirajte nam Seku"?