Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva mi je garderoba od indijske svile.
Onda najbolje ne izac iz kuce do 9 navece
Kako da sve pozavrsavamo do 10 a studentska radi od 11 do 13????
Hladno vopiii ;)
U pravu je ovaj gore...Ja samo pijem hladnu pivu u hladu...Najjaci sam...
Odakle mi rePa za svilu i te bakrace, jednu majicu od poliestera nosam 4 dana i dosta. I jos nosati naocale i kremice - ?! Pa nisam se trave napasao, Bgm ko da sunca niko nije vidio. Iz Mostara sam, ovdje je pre pre prevruce, ali kako govore da se zastitimo ja pomislio da zivimo u S. Arabiji ili u Egiptu. Moglo bi se zastiti od sunca da se nista ne radi, da sjedimo u kancelariji ko ti s klimom cijeli dan.
mene tihomir (prdež) da savjetuje e pa neces tihomire neces !
ja sam po cijeli dan napolju, a ne ko moji drugari na FB !!!!! I onda ih pitaju gdje ste proveli raspust hahaaha eh da, odoh sad jednu coca colu da naiskap popijem :P
ljekari dudlajte mi ga,cao pusica
eto ko da nikad sunca nismo vidjeli!
samo hladna piva ...kakvi sokovi
Nasi ljekari treba da se poklope usima jer nema gore stoke u citavoj Evropi.Puni su savjeta koje i budala zna ali kao dijagnosticari su nula.
Blago vama, ja se smrzo ko pi.cka
ee pusi ga ti Tihomire , ja fino u potkosulju i coca cola se drma i dobar , jos se iskvarcam na ovom suncu ne moram ni ici na more ... sudzuka
Sve je bolje od one zimske bljuzge !!!
Hocete li konacno maknuti ove reklame sa stranice? Hvala.