Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo iznenađenje!!!
ma samo ljude naguzili da neosvoje glasova na izborima bas mi je zao lijanovica :)
Kad će Nikšić i Lagumdžija u zatvor ????
znaci najvaznije je date ufate jednom, i da postanes iodranije poznat policiji. onda mores radit sta oces, samo ce da te puscaju. nisi im interesantan jer si im iodranije poznat (policiji).
Sada ce im dati jos i ostetu!!!!
Trebalo je prvo Covica uhapsiti,odakle njemu Karintonka............
Ne hapsite nikoga vise, samo gorivo bez veze trosite!!!
S kamenjarcima u jednom možeš biti siguran, gdje god zabaciš upeca se kakav kriminalac, švercer, lopov...
Ma budala je onaj ko vjeruje Lijanovicima. Stranka koja placa za glasove ne moze biti postena. Slicno kao snsd u Srpskoj. Ali eto ima ispranih mozgova pa glasaju za svakog. Slicno kao za Kim Jong Una u Sjevernoj Koreji.
jebes drzavu gdjr ove bandite ne objese za muda....njega jos puste ...
A sada će ovi što su naredili hapšenje - čitaj HDZ i SDA svakako morati nekome da polažu računa. Sve do Strazbura i Brisela! Živi bili - pa vidjeli!
Ako Bog da bit će tako, ali z Andrić reče - dođeš na Balkan, zaboravi na logiku ...!!!
po ovom se vidi da je sud i tuzilastvo u rukama neprijetelja BIH cim neki HR-katolik podrzaje cjelovitu BIH odma ga zbombaju u zatvor to smo vilidli kod Budimira ev i kod ljuljanovica,bosnajci opameti te se zlaja je napravio stete za BIH za 4 god vise neg svo topnistvo cetnicko i ustasko.
E majke mi mile samo da mi prilika izleti da se ispalim iz ove usrane drzave.
nisu culi ovi iz tuzilastva i suda onu pricu o vuku i negativnim posljedicama kad se zajebavas sa eto vuka, eto vuka. zapravo, ova vukojebina je samo za vukove i ovce.
Igra mačke i miša- uhvatiš pa pustiš itd. mačka je Čović
Miki maus drzava :)
Kako ih nije sramota krasti sirotinji kao BIH
Nastavak --sapunice :-D