Završena radna večera
0
Lideri u Butmiru podijeljeni u dvije grupe
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav izvjestac Srne .Jeli to one ratne Srne. Ko njima vjeruje. Pa niko nemoze sa njima stupiti u kontakt ni telefonom.Sve je blokirano .Kakvi Srnini izvjestaci njima samo radi dobro masta sto i ovdje potvrdjuju
A gdje su protesti na Butmiru... Gdje je narod da pokaze svoje zadovoljstvo.... Ovaj narod zasluzuje ovakvu vlast.
387 entiteta !!! ...ako ce nam s tri biti bolje, zasto onda ne i sa 300...
ja bih vrlo rado dao da se zapadna hercegovina pripoji hrvatskoj. jedini problem je sto hrvatska nece ni da cuje o tome. nisu ludi, razumijem ih potpuno.
de zagreb ne kakenzi dobro haver kaze, kad postanes punoljetan onda komentarisi . pogotovu o stvarima o kojim nemas blage. bem li vam mimicu da se hoce bogdo zarokat al ovaj put mi nebi stali do banje luke .
\"...čiji je cilj prevazilaženje trenutne pat pozicije u BiH.\" Dajte ljudi, pa nemojmo pretjerivati. Pat pozicija je od kad je Tito umro i od kad smo poceli misliti svojim glavama. Rezultati pokazuju koliki smo mislioci.
Ovi muslimancici sto ovdje prizivaju rat.....valjalo bi vam onda demostrirati po SveCkoj da se sprijeci \'genocid\' nad muslimanima u bosni....ha ha ha A ako dodje do pravljanja koalicija i ko ce koga da roka u ratu; sta da vam kazem turci, krst je krst....kada se oslobodimo vas poturcenjaka lako cemo se dogovoriti sa Srbima....njima desno, a nama lijevo....vama turci put u SveCku i USA...:):):):):)
@BOSNA,,,e moja budalo,pa ti mislis da ste nesto jaci u odnosu na 91? ma daj,,nemate ni oruzja,ono malo sto ste imali ste prodali
U jednoj grupi su bildt i srbi i hrvati. U drugoj su bosnjaci.
jesmo
kakvi hercegovacki hrvati. njih u zagrebu zovu vlasima kao mi ove sa pala seljake...citam neki dan hrvatski forum i komentar od pravog hrvata, kaze neka vas pripoje rs-u svakako ste ista bagra a ne da nas prave brukate u svijetu...
Jesmo !
Ja živim za rat ovde,jer čete možemo pregaziti bez velike muke,a to se pokazalo već...Ove ustaše bi gazio s merakom.Oni se nešto digli,a ne vole ih ni njihovi iz hrvatske :):):).Oni se nadaju nekakvoj pomoći iz hrvatske,koja se bavi svojim problemima,boli njih za ovaj šljam od ovih naelektrisanih hrvatića. IDEMO SUTRA SVI IZAĆI DA PROTESTUJEMO I DA TRAŽIMO VIŠE TAJ RAT!!! JESTE ZA?
Lideri podijeljeni u dvije radne grupe, haahahahahaha Sutra ce vjezbati timski rad, ono stane jedan iza drugog, onaj prvi kao padne nazad a ovaj drugi ga uhvati, hahaahahaha jao humora, hahaha
sigurno ove ba*lije stavili na jednu stranu, a cet*nike i ust*ase u drugu grupu.