Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam za alternativu od ovoga sto imamo sad moj glas ide SBB i Tariku Curiću
da su bar.. U bih traba osnovati narodnu partiju, ne komunisticku, nije bitno to, vec narodnu - naroda bih, gdje je svako bosanc/hercegovac i onda podijeliti strukturu vlasti ...prvo poceti od opstina/opcina, kada tamo izaberu svako jednog od najboljih...ici dalje, poslati te ljude da ih predstavljaju regionalno ... drzavna klika ne bi bila ni potrebna, jedino zarad vojske i policije, koje treba ukinuti i organizovati, svako za sebe, snaznu civilnu zastitu.. cuvare i nadglednike..koji za to naravno trebaju biti placeni, te podnositi izvestaje.. to i jeste jedina \"vlada\"
Denis Filipovic Zec mora prvo izmiriti dugove prema uposlenicima koji su svakodnevno obavljali svoju duznost unutar stranke! Sram ga i stid bilo, kaznite ga tako sto necete glasati za LDS!
Dajte sansu ovim mladim ljudim