Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Pozdrav iz HB. Uskoro cete gledati i dnevnik na hrvatskom jeziku a vi na 24% nastavite uzgajat onu nepismenu stoku na ftv-u. Svako normalan je mogao zakljuciti da ce sve ovako da se desi.
demokracija i jest u tome da se netko preglasa inace nema demokracije ide se u diktaturu.
ONI BAS IMAJU RAZLOG DA SLAVE, ZA RAZLIKU OD NAS U HZ HB, KOJI SMO, EVO VEC DVIJE DECENIJE, KONSTANTNO PREGLASAVANI OD BOSNJAKA. ZATO JE ZA NAS HRVATE TRECI ENTITET NAJBOLJE RJESENJE.
MIR STOKO VLASKA, JEBACEMO VAM MAMU
Kad tad, ispravice se historijske greske. Do tada, - uzivajte (ako imate savjesti) na otetom, na tuđem, na krvlju i suzama zalivenom BOSANSKOM zemljom
Sretan rodjendan republiko naša! Uvjek cete imati podrsku od nas iz SDA,mi smo vas stvorili,mi cemo vas i odrzavat u zivotu dok posotjimo a postojat cemo jos dugo sve dok naše glopave Bošnje budu glasale za nas
RS srecan ti rodjendan!!!Pa ako bog da da nam uskoro budes nezavisna!!!
POTURImo ga vasim vlahinjama!!! Sretan 17.februar dan nezavisnosti Republike Kosovo!!! URIME PAVERSIA E KOSOVES!!! Tzv \"rs\" ide jos malo u proslost od koje i zive ove posrbice! Nek se jos foliraju da su \"drzava\"! Tadicu porucujem, da ce sljedeci put kamenje u Republici Kosovo biti puno veca i to na putevima da ne mozes pobjeci! Probaj ovako nesto u Pristini, Tadicu? Probaj u Zagrebu,Kninu,Vukovaru! Probaj u Podgorici? Samo probaj!!! Proce i ovaj mrak i svenuce i Bosni i Hercegovini! Beogradski pashaluk!!! Sandzak Republika!!!
AHAHAHA MISLIS NE RAZUMEM? I OVAJ DO KOJE SI CIFRE DOSAO?.... AJ DAJ RACUN PA DA SE RAZILAZIMO,OK?
Druze Lazovicu. vavik si bio u magli. I u ona vremena a i sada. Pa kako sebi vise ne kupis maglenke da malo progledas. Jako je licemjerno ulaziti toliko duboko u pakas bosnjackim nacionalistima i iz te pozicije ocekivati bistrinu pogleda. Nesto tu meni ne stima druze Lazovicu.
Mislim da je jako pozitivno sto RS slavi ovaj dan. Najvaznije je da slavi 20 godina. Ovim cinom oni svjesno preuzimaju sve sto je napravljeno u 92-95 periodu. Otvorila se odlicna podloga za dizanje brojnih optuznica za ratne stete. Svi Miletovi predhodnici iz civilnog i ratnog vrha rs su u Hagu optuzeni za najteze zlocine. Posto je RS sad kao valjan entitet, ono mora preuzeti odgovornost za sva nedjela i stete koje je ta tvorevina stvorila. Iz cista mira su po cetiri godine nasumicno granatirani svi veci gradovi u Bih... Sarajevo, Bihac, Tuzla, Zenica.. Postoje zapisnici civilne zastite. Pretvoriti u ekonomsku brojku. Postoji punomocna optuznica za zlocine u Srebrenici. Majke Srebrenice moraju dobiti odstetu.. koja je minimalno 8000 puta 1milion Eura. Sve je cisto. Treba angazovati jake pravnike i garantovati im 20%. O politickoj pobjedi mogu se pisati hiljade postova.
DA NIJE BILO ALIJE I NJEGOVE ISLAMSKE DEKLARACIJE GDJE SE ZALAZE ZA UVODJENJE ARAPSKIH OBICAJA I PISMA KOJE JE KAKO KAZE JEDNOSTAVNIJE OD LATINICE MNOGO BI TEZA BILA USPOSTAVA SAVREMENE SRPSKE DRZAVE NA DRUGOJ STRANI DRINE....OVAKO SADA MOZEMO RECI DA JE DRINA SRPSKA REKA. SRECNA TI SLAVA NASA REPUBLIKO SRPSKA!!!
Pa koliko vam puta Dodik mora da ponovi da on neće nezavisnost RS-a? Jeste li mutavi ili šta? On hoće državu unutar države, da se smanji nadležnost institucija na nivou BiH i prebaci na entitete. Mislim ako ste ijednom pogledali šta čovjek priča... On ide u tom pravcu, sa hrvatima ima dobre odnose radi trećeg entiteta, što bi se reklo ruka ruku mije. Za sad mu ide dobro
na 24% bosne jedino se moze jos bajram slaviti,ostalo su sve izgubili hehehehehe