Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakoj nevinoj zrtvi treba odati pocast.
Dok god tako razmisljas,dabogda te ovi sto vladaju handrili jos 30 godina
@Soniaaa Objasni, nisam te razumio. Kakve veze imaju oni na vlasti sa bilo kojom nevinom zrtvom?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Bitno je da je našem narodu i dalje Caco, kriminalac i zločinac, veći heroj i šehid, tobe ja Rabbi, nego Alija...
Prije toga bi od nase vlade trebalo cuti sta se tacno tamo desavalo i ko je i za sta osudjen.
Nasa stranka kao stranka pobjegulja nema nikakvo pravo da govori o moralnim vrijednostima. Ponovo pucaju samare nama borcima. Da podsjetimo, Sanja Lazar zena sumnjivih moralnih vrijednosti i nikakva postenja, ne smije priznat gdje je bila tokom rata. Pedja Kojovic protjeran iz Amerike radi krsenja njihovih propisa i problema sa drogom, tokom rata bio malo i na njihovoj strani. Dennis Gratz, covjek kojeg je stid da nosi bosnjacko ime, ima problema sa djecacima, drogom, pod skutama Sarajevske pivare i oca Esrefa, sluzi za provodje sitnih ideja SDA. Danis Tanovic, zvani politicki Oskar, nije nikad cestita filma snimio, sa Dino Mustaficem dio Umjetnicke cete ARBiH, zamislite njihov doprinos u ratu, borili su se sa slikama i rezijama predstava. Sabina Cudic, kcerka KOS-ovca Seje Cudica koje je u ratu 1993. godine, preko Grbavice, usao u Sarajevo iz Beograda zajedno sa namjestajem. Treba li jos napisati da se ljudima oci otvore o zlu iz ove promasene stranke i politickog projekta stranaca
http://bosnjaci.agency/republika-srpska-je-nastala-na-genocidu-nad-bosnjacima-i-predstavlja-ratni-plijen-velikosrpstva-i-srbije-u-bih/
“U Doboju smo prenoćili u nekoj dvorani. Ujutro je naišla moja komšinica Radifa Mujkić i rekla mi da su mi sinovi ubijeni… Kaže ubio ih Mitar Vlasenko, naš komšija. Radifa mi je rekla da su Avdo i S-1 gledali iz šume ubijanja.
hehe a s*bi u višegradu uklonili riječ genocid sa spomenika u prijedoru se ne dozvoljava dizanje spomenika za stradalu bošnjačku djecu u genocidnom entitetu bošnjaci nemaju pravo na jezik naša (s*rpska) stranka se ne čuje :)
skywalker2 Koji god da ste " VI", neprevaziđeni ste poslije Hitlera. Tako je, baš tako!
Caco je samo provodio državnu politiku, a kad je postao smetnja, uhvatili su ga (ali tako neprofesionalno da je izginulo puno mladih momaka), mučili i ubili. Mrtva usta ne govore, šta ćeš. A do tada ga je Babo Riđobradog oslovljavao sa "Sine", odlazili mu na poklonjenje i poklanjali sijač smrti za rođendan, a na dženazu mu je glavom i gradom otišao i Riđobradi. Valjda kao zahvalnost za ono što je učinio, zasigurno su mu i halalili.
Najveća dženaza u Sarajevu bila je Cacina, kao da je on bio duhovni vođa a ne vojnik koji je izvšavao naređenja.
Pa gdje si do sada, Sanja? Bliže se opštinski izori!
Dabome da treba! Dok svi ne pljunu na zlocince iz reda naroda kojem pripadaju,ovdje nema svijetle buducnosti ni nama a kamoli ovoj jadnoj djeci!
Ne govorim o izjednacavanju...Cinjenica je da su Muslimani najvise stradali ali je istp tako cinjenica da su magarci, idiot...Dakle, zlocinici iz reda muslimanskog naroda,takodjer su cinili strasnwme zlocine.Prestrasne! Nisu to samo Kazani, da jesu bar... Manje bih se sramila! Poenta je u sljedecem,sve dok jedni drugima ne priznamo i dok se svi ne poklonimo zrtvama, onih drugih i trecih, dok ne prestanemo razmisljati,po principu:" I oni su nama nase pa smo mi njima njihove",ovdje buducnosti nema i zveckace oruzje,ono skriveno, jos dugo!!Ne zelim to unucetu a ni djeci,Boga mi!!!Nicijoj!
Odjednom je zločin manji zločin ako ga je počinio Bošnjak, Srbin ili Hrvat? Jebi ga, samo Ostali nisu zločine pravili u prošlom ratu, hvala im. Upravo zbog imbecila s takvim stavovima treba postaviti, a naravno ne čekajući da to neko drugi negdje uradi, tekst isti kao na nekim spomen pločama u Sarajevu - Bošnjački zločinci ovdje su mučki ubili...
Vidim, istina neke boli. Nastavak zločina, ali samo anonimnim minusima. Ako može stajati tabla ovjde su srpski zločinci.... može stajati i tabla ovdje su bošnjački zločinci... To ni ukom slučaju nije izjednačavanje naroda i zločinaca, to je samo upoznavanje s činjenicama, zločinac je zločinac, a kod nas se očito mora i nacionalna referenca zločinca odrediti. Pa odredite je i za Kazane, budite bolji od drugih.
Ovo je doista od fundamentalnog znacaja za suzivot na Kazanima (gdje god da se to nalazi). Nemojte da slucajno netko potegne pitanje snabidjevanja vodom....sta ce nam voda....
kad gradovi prijedor, banja luka, zvornik, visegrad, foca etc izgrade spomen obiljezja za pobijene stanovnike tih gradova treba napraviti i to obiljezje na kazanima
Zašto ne objavite tko su bili krvnici a tko žrtve. Ja prvi put čujem za zločin na Kazanima. Da nisam proguglao po netu ne bih imao pojma da se takav strašan zločin uopće dogodio i da su ga počinili pripadnici A BiH.
Upravu je treba izgraditi spomenik,Mušanu Topaloviću Caci!
Je li to u Jagomiru dan otvorenih vrata?
Nasa stranka jos jedna u nizu koja stiti samo srpske interese. Jako dobro je objasnio ovaj gore u top komentaru. Kad su podigli krst na Zlatistu niko se od njih nije javljao :)
I Hrvatske interese. No, reklo bi se srpskohrvatske interese malog broja pojedinaca - uhljebaša!