Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja cuo da je novi visoki predstavnik Vlade Divac ! Nego zna li neko dgonetku na zagonetku: \"Kako to da Dino Radja, ako je Goran Karan?\" :)
NE SERITE! Dodik je sljedeći Visoki Predstavnik.
Sto nbivisoki predstavnik bio neko iz.... VISOKOG
ene ga isti ekstradni pjevac, rodila ga majka
Novi visoki predstavnik bice iz Holandije iz Haga! Vrlo je visok pa tako ima sve predispozicije da bude Visoki predstavnik! Strucnjak je u oblasti prava! Ima visegodisnju praksu! Zivio jendo vrijeme i u Sarajevu! Bice na transfer listi vec na proljece, kad zavrsava svoj naucni angazman u Hagu! Novi visoki predstavnik, pravo iz Holandskog grada Haga, dame i gospodo - Vojsilav Seselj ! :)