Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Situacija se dramatizuje iz dana u dan. Rat se nastavlja i stete su ogromne, kolaps privrede je pitanje dana, a ono sto nas najvise zabrinjava su mjere Evropske zajednice i mjere koje ce definitivno pogoditi, sada je to sasvim jasno, najsiromasnije slojeve naseg drustva. Sa nama je tu zbog toga i profesor ekonimije Zgembo Adislic sa Ekonomskog fakulteta u Zgepcetu koji ce nam dati odgovor na tri konkretna pitanja: 1) Sta je to Evropska zajednica pripremila? 2)Sta se podrazumijeva pod ekonomskim sankcijama? i 3)sta ce to nas najvise pogoditi? Krenimo redom, i logicno - gdje je lubenica, gdje je lubenica!!! Sta si kaze re...gdje je lubenica, gdje je lubenica!!! Esi to kaze mene pito za lubenicu, eno ti je iza ormana gdje si je i ostavio, on kaze rasjece je napola, vadi kospe, vadi kospe, vadi kospe - izvadio kospe, izvadio kospe!!! Sto kaze nisi mene saceko da skupa vadimo kospe, e kaze nisam mogo, e kaze hajd\' mm ha ispade, mm ha ispade... Jel\' kaze moguce da tebi uvijek mm ha ispadne, a meni mm ha ne ispadne?? Jes kaze, al\' kad ovoliki rmpalija ustade, kaze: eh da vidimo cija majka crnu vunu prede...jel\' moja majka? moja majka nikada dzemper ne nosi, nikada nije dzemper obukla. Kaze hajdee odozdo...ide lift..shhffft..ide lift. stade, sta je bilo? Zaglavio se? Sta? Zaglavio se.Zice, vuci ovamo, on vuce tamo..cvik. Gotovo. Puce zica. I tako su oni morali da preduzmu te mjere.
Da ste vi Bošnjaci imalo pametni, organizovali bi se i jebali biste majku ovim pičkicama sa Sarajevo-x.com Da vam politiku kreiraju avlijaneri, par Srba i Hrvata. Jebo vam pas mater maloumnu. Bombe na sa-x ubi, zakolji!
E moj Crni Lajcak sto od tebe uradi Dodo ,od kada si sa njim pio unu Brlju/Govnar/ po Trebinju jos mahmuras i nacisto ti mozak paralizirala i unistila pa kako stvari idu ovi tvoji iz Brisela ce te i smijeniti ubrzo.Svoje jaranstvo sa Dodom ti se obija o glavu a ovi tvoji politicki Europski mrtvaci se okomise na tebe mada su oni gori i nesposobniji od tebe od tebe.Al si nas razocarao mislili smo da si najkompletniji kopetentiji od Pedija koji je do sada bio najbolji i najvise uradio posla i a ono ti ispade gori od onog uspavanog dede Silinga. Mnogi slomise zube na toj Bosni pa izgleda i ti . Izmace ti se dobra prilika da uznapredujes na nasoj nesreci ali nisi ni slutio da ti je Bosno mnogo veci zalogaj od koga se udavi! Mislim da si reagovao kada si trebao i sve bi islo drugim putema ali bjezeci i nezamijerajuci se svom ahbabi Dodode ti u politicki ambus. Steta za tako mladog i ambicioznog ali neodlucnog politicara ali i kukavice. Sve se placa pai greske ,izvuci pouku i reaguj prolazi zadnji voz.Ili Idi ti u Slovacku mi ce mo ovo ipak morati rijesiti tamo gdje smo stali 1995 pa kom Obojci kom Opanci sto bi rekli nasi. Ko prezivi halal mu Bosna i nek uziva u njenim ljepotama i krvavoj ali ponosnoj zemlji najdrazoj inajljepsoj na svijetu . Iako ovi sto je javno ne vole lazu sebe a i nas ali ce je mnogo vise voljeti kada je izgube samo oni toga nisu svijesni. Bole je umrijeti na svom cilju negoda cekati vas da nas nastavite ubijati bez cilja i buducnostii buducnosti.
SJAJNO! Ajmo politicari, radite svoj posao!!!