Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sta si ti srusio mostova i unesrecio porodica sa svojom pohlepnoscu RIDZANE jedan,...
koga zanima misljenje ovog kriminalca,lopova i izdajnika??
...a danas koalicija Most ruši HDZ - plunuti DF BiH! Jel tako profesore?
Iako je Prolaznik marginalna politička figura, ipak je relevantan da priča o tome kakav je osjećaj biti srušen od HDZ-a.
erihlisak OD DF-A, OD DF-A - LISAK! DA SE HDZ PITAO SDP BI PREŽIVIO.
ko o cemu kurva o postenju
To pjesnice s dugom kosom obrises mi dupe nosom.
Niko ne zna kao Zlaja da digne pritisak pomahnitalim i zaostalim nacionalistima. Samo naprijed k'o da je nekome bitno mišljenje primata. Samo im drmaj kavez.
A SDP već godinama ruši državu i propagira Jugokomunistički teror!
zlatko i bake i hdz su puni sperme za tebe i sljedbenike. usta isperi vrelom spermom ak' ne mozes sutjeti.
"Perspektiva za BiH izgleda dosta tmurno, čak i ako se Srbija i Hrvatska dogovore. Obaveštajni podaci pokazuju da su i Slobodan Milošević i Franjo Tuđman spremni za priključenje delova BiH svojim teritorijima. Štaviše, izveštaji pokazuju da su njih dvojica sve vreme u kontaktu uprkos sukobima. Letos je Tuđman nemačkim političarima rekao da je BiH apsurdno prevelika i da ju je on spreman podeliti - navodi CIA. Zanimljiva je njihova tvrdnja da se Alija Izetbegović, kojeg su 1991. zvali "umerenim muslimanom", 1995. zalagao za islamsku državu u BiH i da nije bio voljan da prihvati komplikovanu multietničku BiH u kojoj bi sve strane morale međusobno da dele moć. CIA
Kako je ovo srocio, k'o Andric!
Profesore, pise li se sta? De ti pucaj selfije ostavi politiku ovim kretenima koji su te naslijedi i onim medvjedima.
Ne seri Zlatko
Ti si zadnji,koji ima šta da naprdiva...rezultati su takvi kakvi jesu...naravno bez tebe...šta će biti,neka bude bez tebe...jado jadni...slučajni prolazniče,gnjido....
Kad vidim ko te kritikuje znam da si veličina. Doktor za svu ovu političku nedonoščad, od sda, preko njihove hrvatske ispostave hdz, do raznih lopova i fašista. Sretno SDP.
Da ovaj bivši političar zna bilo šta o politici sigurno ne bi SDP svukao u ravan ... Ako je itko nekompetentan za komentirat zbivanja u susjedstvu, to je Zlaja Istambul ... ! ! !
ja dans setao svoju pascad, bilo nam je svima lijepo. i da, vrime je bilo super..