Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlaja, puna podrska tebi i SDP-u ne dopusti nacionalistima da nam kroje sudbinu kao sto su to cinili prethodnih godina
Ja vjerujem u djeda mraza.
Sto onda gospodin odmah ne predje u opoziciju ako je tako posten. Nek pusti SDA, Radoncica i ostale da malo opljackaju ono sto je ostalo pa ce za cetiri godine svi glasati za njega. Ne moze jer je zeljan vlasti i nemoze da ceka da napuni dzepove. Ja se nesto sjecam da je SDP vjecno bila u svadji sa SDA a sad odjednom partneri. Jel fakat vjerujete da on zeli Bosnu izvesti na bolji put sa strankom koja nas pljacka od 92. Sa strankom koja je imala jednog Nedzada Brankovica koji bi rodjenu majku na samrti slagao, sa Bicakcicem koji je pod apsolutistickom vlasti Alije Izatbegovica koji je imao punu kontrolu nad strankom krao ne milijune vec milijarde donacija koje su stizale iz citavog svijeta nakon zavrsetka rata. Hocete li stvarno da nas uvjeravate da ce biti bolje. Ja sam eto neobrazovan i ja nemam pojma. Vi bolje znate. Dabogda ja bio u krivu.
, ampak, ti mas resno dobre komentarje !
Jesam li ja majmun?
POLIZACE ZLAJOGLU PLATFORMU, samo pola(h)ko!
Pa to sam i mislio: ORA - omladinska, pardon studentska, radna akcija...
A hoces li ti ih finansirati, idi tamo reci im oni neznaju za tu ideju!
@bektija pa sta ako odes u propast jedan manje bektija ,i ne vrijedis nicemu... Ha Ha Haaaaaaaaaaaaaa....!
Ako partije koje pobijede ne mogu formirati institucije vlasti, jedini logican izlaz je - raspisati nove izbore...
Zlaja polizi moja cupava jaja..
kakva podrska,kome i cemu dajete podrsku?? covjek nas vodi smisljeno u propast.. opametite se ljudi konacno.. covjen ne uvazava dvosmislenost.. ponasa se kao apsolutni vodja..
Zlaya jedini ti mozes izvuci ovu zemlju iz blata u koju su nas uveli ovi sto su nacionalno zaludjeni pa opstusise ovu jadnu i napacenju zemlju.
Puna podrska najboljempoliticaru sa ovih prostora. Covjek koji je istrajan, obrazovan i velik Bosnac. Zlaja samo naprijed.
čekamo kraj februara i napokon da krenete u akciju i dignete ovu drzavu na noge...Samo naprijed!
puna podrska Zlatku