Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ce se odazvati jer ih je MVP BiH na vrijeme obavijestilo i objasnilo sta nam se desilo. A uostalom oni su uvijek bili nasi veliki prijatelji.
Vidi se da ljudi rade u ovom ministarstvu, sastali su se sa skoro svim zemljama i trazili pomoc. Nisu sjedili skrstenih ruku.
stvarno je ministarstvo odradilo lavovski posao, svaka im cast i neka im je sa srecom u organizaciji konferencije, a uvjerena sam da ce se kuvajt odazvati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerujem da hoce, pomogli su nam poslije rata, pomocice i sad. Ovolike stete unistile bi jednu Norvesku, i mislim d a smo svi toga svjesni. Politicke preferncije na stranu, Zlatko sretno u organizaciji konferencije, potrebna su nam ogromne donacije iz inostranstva
vec sam maloprije rekao, medjunarodna zajednica nam je ostala duzna. valjda ce sada pokazati svoju humanost.
vec sam maloprije rekao, medjunarodna zajednica nam je ostala duzna. valjda ce sada pokazati svoju humanost.
Treba priznati da je nase MVP odje odradilo odlican posao. Bez obzira sto je Kuvajt i ranije bila drzava koja je prema nama gajila prijateljski odnos trebalo se potruditi i ponovno ih pozvati da nam pruze pomoc i pridruze se donatorskoj konferenciji.
Uvijek je Kuvajt bio prijateljski naklonjen prema nasoj drzavi. Naravno uz malo truda i ovaj put ce se sigurno prikljuciti donatorskoj konferenciji,a pogotovo jer su od naseg ministarstva vanjskih poslova na vrijeme uredno dobili pozivnicu .
"Ovo je ono sto je potrebno, i to se i preredjuje i radi na odlican nacin. Zajednickim snagama ce se u velikoj mjeri pomoci ugorzenima, i sanirati nastala steta. Ove stvari treba pozdraviti." "Gospodine Lagumdzija zaista sve pohvale za vas rad." OPET MALO IRONIJE- HAHAHAHAH Klix ovi dani su bili tako dobri ...ispunjeni utakmicama...ispunjeni člancima o našim zmajevima..pa zar morate da ih kvarite člancima o ljenivcima.
Ako je iko u stanju da ukljuci sto vise donatora onda je to Lagumdzija!!! Samo naprijed.
FINANSIJSKA STRATEGIJA ZA OSVAJANJE IZBORA U BiH Narkomanu koji ce oskrnaviti vjerski objekat po izboru ...... 10KM Alkoholicaru koji ce oskrnaviti vjerski objekat po izboru ...... 20KM Klasicnom nacionalisti/kokuzu koji ce oskrnaviti vjerski objekat po izboru ...... 15KM OSVAJANJE CETVEROGODISNJEG MANDATA BEZ IKAKVE ODGOVORNOSTI PREMA ONIM KOJI TE IZABERU....... N E P R O C J E N J I V O
samo im pokazi gdje je uticnica i ukljucice se oni...............
Vi isto indijanci u sve vjerujete, te pomoce nam oni, te pomoce nam ovi, de malo u sebe i strukture BiH vjerujte, radite da vam niko ne mora pomagat kokuzi
Donacije za narod ili za tebe, gospodine Lagumdzija ?
Meni je ovo "super"... drzava koja zivi od donacija, sadake, pomoci, kredita.... al' zato nam se "vladajuca struktura" voza u autima I odjelima kao da su na celu Bundestaga, Monaka, UAE, Katara....
Koliko vas na va vlasti, da se bogdo vozate GRAS-ovim prevozom , vratili bi GRAS na noge...
Republici Srpskoj će pomoći najbogatija zemlja svijeta - Rusija!
Zlaja verujes?? Da Bi bili pametni nebi dali ni 1 Dollar kad svi znamo da ni pola ti para nece dobit oni koji trebaju.