Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto majmun glumi lorda
Jedni čovjek koji gleda dalje od godinu, dvije pet ..šteta , gomila idiota koji ne razumiju viziju i djelo ovog čovjeka. I ne zanimaju me vaši klikovi na crveno ;)
Što se Klixovci više trude da stavljaju neprimjerene slike ovog čovjeka, ispadaju sve jadniji, a usput se seru i po nama samima jer je ovo svjetski događaj a ne neki lokalni cirkus. Normalne i adekvatne slike sa mjesta događaja bez problema se mogu naći: http://sdp.ba/novost/23516/potpisivanje-amandmana-na-sporazum-o-subregionalnoj-kontroli-naoruzanja-je-historijski-uspijeh-za-zemlje-regiona Je3em vam mater bezobraznu, ne podnosim nikako ljude sa toliko zlobe i čemera u mozgu.
Predlažem ti da se temeljito pregledaš u državnim zdravstvenim ustanovama, a onda za svaki slučaj i kod privatnika. Golem je kuršlus u tvojoj glavi.
Prvo - kad god pročitam da mi nekom nešto pomažemo i borimo se i zalažemo, ja umrem od smijeha. Mi ne možemo sebi pomoći, da nekom drugom pomažemo. Drugo - opet će glupe Bošnje da popuše priču o lalama i dugama. Ja više nikom ne vjerujem. Srbija forsira vojsku. naoružani do zuba, a kod nas Dodik hoće da raspusti vojsku, jer je to "nepotrebni trošak". De nemojmo opet biti glupi i naivni, pa da nam se ponovi 92.
Zlatko, povuci se i ništa nemoj raditi više za državu BiH, rezultati na izborima pokazuju da su šatro pobijedili Talibani, Četnici i Ustaše, pa neka sada jedu oni svoje 15-godišnje fekalije
ahahhhahhahahahah
@Nalix: Jes' to opet fulio terapiju pobro? Nemoj, to nije dobro za tvoji kalesijski živci
Propali političar koji je uništio SDP. Bježi više iz politike, ide u svoj Dubrovnik.
Idiote needukovani prvo se informiši tko je, odakle je, tko mu je ćale bio i mater pa se javi. Idi tamo u buča potok ( č je namjerno) pa piši materi
...haman ko uspjeh sdp-a na izborima...
...lete godine, paša moj :)