Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP-OV KOMPROMIS = TUDJE HOCEMO, SVOJE NE DAMO
1. verzija platforme: Država za reketaše (SDP), crnokošuljaše (Hrvatska stranka propalica) pljačkaše & atentatore (Lojanovići), 2. verzija platforme: Država za kumove i kome, rođake, prijatelje i po(s)lovne partnere. Izaberite verziju, glasajte, narode (tj. stoko).
Zar ustav za koji se vezu samo kako njima odgovara nije napisan u dejtonu? Ustav kaze ROTACIJA NE UZURPACIJA u ministarstvima.
SDP je na federalnoj razini prebacio plan i to višestruko. Umjesto 15-tak, zaposleno je i uhljebljeno više od 300 kumova i kuma, prijatelja, rođaka, ljubavnica, propalih poslovnih partnera i sličnih. To niko u Europi nije uspio, pa prema tome: nemojte nijedne više protiv SDP-a!!!
To sto nema klauzule u tzv. Ustavu da morate raspisati nove izbore vas ne obavezuje da ne znate sta stoji u Ustavima svih drugih zemalja. A u njima stoji ako ste nesposobni da napravite vladu, javite Predsjednistvu da raspise izbore. Sve drugo je plati pa se klati. Ali, nicija nije do zore gorjela. Kad tad izgori i ugasi se. Jos malo pa ce te uzivo gledati sopstveno gasenje.
Najugladjeniji lopov u drzavi
nemere on ni Aminu sačuvati,a kamo li avliju ma bi on al ne more , jer Amina hoće 2x na dan i to svaki dan !
SDP-e je zakon. Zlaja čuvaj svoju avliju.
e moj zlaja sdp je pokazao spremnost za lopovluk i nepotizam..premijer uliva brata u ceste...u kantonu nesposobni ministri i premijer...a 10g ste kukali i dobili priliku i nista dobro niste uradili..doci ce opet izbori kazna vam je neizbjkezna lopovcino
vidi ovih fahrovaca sto su se okupili, \'bo li vam haris oca u vr\' gu\'ice sandzacke zlaja, ne daj nas kurvinim sinovima
JEL KO DOSTAVLJA BANANE NA KUČNU ADRESU ZLAJA JE GLADAN (JEDE IH S KOROM)
Drzava za (pra)covjeka - štedimo hiljade, krademo MILIONE! Zlaja, Damče i Nera!
Zlaja i ti si postao šaren!
ZA.LI.BA GA.RAC.KU ZA GRAS DRŽAVA ZA PJEŠAKA
lagumdzija, kupio si me za sva vremena svojom istrajnom borbom za Bosnu i Hercegovinu