Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Are you sure you want to send SDA to Recycle Bin?
De nemoj vise ni jedne majke ti. Eki sad definitvno SDA ide u opoziciju. O boze gluposti. Ko biva ja sam (SDP) ih otjerao a sad posto ne znam kako da ih otjeram i sa federalnog nivoa sad ce garant da odu. Nidje veze. Ovo mi lici ko one prijetnje SDA pred nogiranje iz vlasti kad nisu bili svjesni svoje nesvjesti i nisu vjerovali da ce Gargamel Lagi (poznatiji kao Lagum ili Zlaja) iscerati. E kad su istjerano onda se ponasaju ko dijete na turi. Tako i ovaj jadnicak. Cuj molim te otjero ih i sad trazi da oni dobrovoojno napuste i federalni nivo. Nidje veze. Ko skonta nek napise komentar mada sumnjam da ima takvih. Ma svi ste vi u par deka i SDP i SDA i SBIH ali je Fahrina stranka (ponavljam Fahrina) ipak par tona a ne deka ispod vas. Hajd sad laganini
sdp - stranka jednog lica u kojoj u svi lojalni i podređeni jednoj osobi : Zlatku Lagumdziji. Sdp je samo u nazivu socijaldemokratska partija. nadam se da cobanima koji glasaju za ovakve americke sluge ce biti jasno da glasaju za strance, a ne za sebe, a ti isti stranci ce donijeti jos vecu krizu od ove u kojoj se trenutno nalazimo.
sdp - stranka jednog lica
s . b . b -- sandzacka - balijska - banda. s . d . p -- sandzacka - druga - partija
http://www.youtube.com/watch?v=c6G1P8S7VC0&feature=plcp
SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA! SDA MAFIJA!
SDA je mjesto na otpadu BIH politike. SDA=MAFIJA
Cuj Salkinog isprdka,pa zar je moguce da su to reforme u drustvu koje cinis? Pa majmune jedan a i ostali navijaci koji idu isprdku na ruku ,pa ti svaki put dokrajcis i zapetljas ovu zemlju ,ubleho blesava ,kada cu cuti da si ujedinio nesto u svom zivotu pa da imam ova Bosan hajra i srece od tebe i slicnih. Prekrizio u matematici Krajinu i gubis je sigurno,prekrizio si u Prijedoru covjeka koji ti je dao mandata a nagradio si imenom i prezimenom ADZUTANTA DJENERALA MOMIRA TALICA ERNESTA BADNJEVICA ,DOBITNICU SRPSKOG KRSTA CASTI AZRU PAŠALIC ,KRIMINALCA SEJDA JAKUPOVICA KOJI TREBA DA SJEDI U NAJMANJ 10 GODINA U ZATVORU PREKO 1 700 000 KM PROTRACENIH DONACIJA KROZ NJEGOVU ZADRUGU,GENERALNI SEKRETAR MILE ĆOPIĆ ČOVJEK KOJI JE BIO ŠEF RADNE OBAVEZE ZA REGIJU BOS.NOVI BOS KOSTAJNICA I DUBICA.PA GDJE TI JE OBRAZ A ONA BUDALA OD MINISTRA HELEZ SKIDA NAM RATNE HEROJE DJUBRE JEDNO BLESAVO !!! PODBACI SVOJU MLADU DODIKU I ČOVIĆU PA NEKA NJU TRGAJU
SDA u opoziciju danas , na narednim izborima Z.Lagumdžija na odlagalište političkog otpada a SDP u decenijsku ooziciju. Moramo tražiti alternativu na ljevici.
Naravno da im je mjesto u opoziciji,ma da ni to nisu zasluzili!!!!!!!!!!!!
Kada shvatimo da od 91. pa do danas svi koji su bili u vlasti ili oko nje su ista Bagra, BEZ IZUZETKA, mozda bude neke sanse za generacije koje dolaze. Ja vec godinama uopste ni ne izlazim na izbore, jer sam nazalost dobro informisan o ljudima koji su unutra. E M0J NARODE. Ostavite se nacionalne i vjerske \"mrznje\". Svi smo mi ljudi a ONI SU UGLAVNOM NELJUDI.
@Anketa kaze: \"@ampak Slabo ste vi kolega sa Lagumdzijom............vokab ular Vam je nula bodova a i pismenost...........a ne znam ni koliko ste uopste kompetentni da komentarisete........kao SDAovac mozda ..........cccccccccccc \" odgovor: izvini ali ja se pocinjem STIDITI kolege Lagumdzije jer mu je inteligencija znatno ispod nivoa titula koje nosi ! NE BERE SE RAZANJ DOK JE ZEC U SUMI !!!! pa to je cak i moj pradjed znao kazati a nije bio ni Doktor ni profesor ... PS kolega Lagumdzija, ubuduce kazite \" SDA CE OTICI, INSALLLAH\" jer ocigledno ste krenuli bez qurtza u svatove pa sada ne mozete ni naprijed a ni nazad a koji je tupan \'Prvi u Bosnjaka\' , pa sa ovakvom inteligencijom nije ni za samostalnog poljoprivrednika....
ja licno mislim da lagumdziji treba da bude jasno da mu je ovo zadnji put da je vladao bosnom oni nisu svjesni da je ovo kraj SDP-a sljedece izbore sigurno nece dobiti sada samo neka ukradu sto vise mogu jer kraj im je blizu
Da jos malo pridodamo: 1. Osiromasila policiju toliko da je to propast drzave, pa sad njihov Djozo okrivljuje druge za posljedice SDA ministara 2. Njihov ministar Abid Jusic je podijelio gadjevinskih dozvola raznim Al Sheedijima a da to nije predmetom regulacionih planova 3. Njihovi kadrovi neki Mulici dobise pod nerazjasnjenim okolmostima da kopaju parking kod Narodnog pozorista a da je njihova najveca referenca ruglo od parkina kod Markala 4. Samo oni prave dzamije na zemlji svojih clanova koja se masno placa a kasnije pare dijele 5. Samo oni ucestvuju putem svojih ministara u svercu drzavnog oruzja pa se kasnije prave blesavi 6. Samo kod njih moze pravosnazno osudjen covjek biti zamjenik ministra finansija 7. Samo kod njih predsjednik drzave moze braniti svoga ahbaba Saju koji prijeti silovanjem maloljetne osobe Takvi sebe predstavljaju patriotima i dobijaju prostor u slobodarskom Oslobodjenju. Fuj.
ma do sada nikada nisam glasao za nacionalne stranke ali nakon ove koalicije Zlatka Lagumdzije i Fahrudina Radoncica koja je samo koalicija iz interesa zvanog lova ja sigurno na slijedecim izborima glasam za SDA. Ne samo da su bolji od ove kombinacije interesdzija vec su i postali normalniji politicari koje Bosna i Hercegovina sigurno trebaju. Ove likove koji ce odmah napisati da se javljam iz SDA centrale jer su oni uposleni da komentarisu iz SDP centrale 24 sata i stite lik i djelo velikiog vodje upozoravam da nisam iz SDA niti cu ikada biti clan SDA ali cu sigurno glasati za SDA.
ŠTA BI BOLAN SA PLATFORMASKOM DEK,ERACIOM, HOCES LI I SA HDZ SLICNO POTPISIVATI. MOLIM TE UBACI OPET SINDIKAT PA IH OPALI PO USIMA. KOJI SI TI LJIGAVI STVOR, NAPRAVIO SI 3 VELIKE KRIZE U DRZAVI, NE VALA TI HDZ U PRVOJ, KRIZA U VJECU MINISTARA A SAD TI NE VALJA SDA ALI VALJA HDZ. MOZDA JE PROBLEM U TEBI LJIGAVCE STO SI IZDAO NAS KOJI SMO GLASALI ZA TEBE. SVIH OVIH GODINA JE TVOJ NASCELNIK OD MOJE PORODICE IMAO GLASOVE, SAD VELIKO NE!!! LOPOVE,KORUMPIRANA OSOBO, NARCISU I SVE NERGATIVNI ATRIBUTI STO POSTOJE SU ZA TEBE MALO KOLOKO SI NAS RAZOCARAO. KOMICU TI SE OBJESI ZAJEDNO SA TVOJIM OBECANJIMA DO KRAJA, ŠATROLOGIJA ZAHRĐALOG LJILJANA.