Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slozen je kad takve treba skloniti i sirotinji pomoc dati...
U pravnim državama su kriminalci u zatvoru, a u BiH su na vlasti već 32 godine!
Sve ste skontali u donošenju zakona Zaštitili ste sebe sudije tužioce ko bijele medvdjedeKad prošitam Ustav jetra me zaboliU Ustavu piše da se plate funkcionera ne mogu smanjivati?????Ja mislim da smo jedina država koja je u Ustav stavila plate funkcioneraAl nigdje ne pipe da se ne smiju povečavati......E moj narode svih vjera nacionalnosti nevjernika agnostika eto u kakvoj državi mi živimo.......
Sad je jos stavite za drzavnog tuzitelja ...
Neka je ona nam još u tužilaštvu. Kad smo retardirani i šutimo
Samo prezime gospođe dovoljno govori koji je nivo.
Nacjepa siritinja 3 metra drva i pokrenete disciplinski postupak, a za ovu ni da okom.mrdnete. Vi ste najvece zlo drzave, stite kriminal i korupciju
I ovaj Lagumdzija je premazan svim farbama ovakvom covjeku nije mjesto u VSTV
To je društvo potpuno kompromitirano. Predlažem po hitnom postupku zakon o lustraciji sudija i tuzilaca. Očigledno da će nova vlast morati to da uradi.
Sad kad je Kajmaković na crnoj listi svi stali da je brane i negiraju amerikance. Kad su se drugi stavljali na iste luste drvlhem i kamenjem po njima. E to je budućnost građanske države.
Sve manje kontakt ljude kojima je ovo bitno. Sta me briga ko je glavni tužilac- sta ja kao ja imam s tim. Bitno je samo elitama da vide s kim će poslovati i po kojoj cijeni i naravno ambasadama da imaju moć ucjene.
@gooUser1663481811 NISTA se nece desiti sa ovom kriminalnom kujom, je je to SPIN stranaca👌😎Raja se lozi na promjene zadnje 32 godine.Ccccc USTAJ COVJECE, ne budi glupH 👌😎
Znači,ova će još dugo kajmak kupiti!
Ne razumijem kako se neko može kandidovati za glavnog Tužioca a ranije disciplniski kažnjavan?????ili učestvovo u aferi sa SKAJ aplikacijomTo se u starttu trebalo odbaciti tj..zabraniniti kandidovanjeAl kod nas sve može pa i drvena peć.
I SAD NAM KAJGANIĆ KOJI JE ŠEGRT BOGRADA (VIDJETI POD "DOBROVOLJAČKA") POSTADE MORALNA VERTIKALA. BOŠNJACIMA TZV. MZ -A DA MEĐEDA POSTAVI NA ČELNO MJESTO ONI SE NE BI BUNILI.
Monthy Python, Miss Piggy et Kermit .....
Jasna namjera SDP NIPA SBB da na sve nacine Komsica predstave lose da bi kandidat HDZ pobjedio.