Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ćemo danas na Dnevniku gledat vođo? Može. Apsolutno. Apsolutno.
Hvla svim biracvima koji su glasali za S D P. A mi cemo sad smanjivati plate, podizati poreze. Zaposljavati svoje rodjaka. Trositi novac iz budzeta u privatne svrhe. Radit cemo vam sta hocemo kad ste ovca, a nasa F T V (javni servis) pricace vam kako je sve u super, kako j eprethodna vlast za sve kriva. Te ce vam prodavati pricu kako je RS pred bankrotom i kako je cekaju socijalni nemiri (a strajkovi u FBiH haraju.) Hvala mojim biracima. Dali ste mi mandat i sad cu da radim sta hocu. Kad ste ovce :)
POGLEDAJTE OVO STA JE LAGUMDZIJA KENJO U RATU : http://www.youtube.com/watch?v=FKidsbGjW6o
KAKAV KLOSARSKI GOVOR...PA OVO JE NEVJEROVATNO...ZA OVU POLUPISMENU BUDALCINU ONA SELJACINA DODIK JE DOKTOR NAUKA...
Lagumdžija mi nismo lokalni pilićari mi volimo prasiće!!!!!!!!!!mmmmmmmmmmm
Sinoc na utakmici Bayern- Basel u fudbalu gledam nekoga malenog igraca iz Basela, izgleda kao ruzan pas terijer sa siptarskom frizurom......pa nije fudbal utrka pasa pa da taj fukara Saqiri ili tako nesto bude na terenu, on treba u kavezu biti i cekati utrku pasa.
Chedo dismrsh na sajkacu, opanke , slaninu, kamu, genocid u loj!!! PROVIDAN SI SMRDO KA SITO!!! Ti si onaj bolesnik i psihopacenik smrdski sto je ovdje jadnicki visi na SAX-u svaki dan i predstavlja se ka BH Hrvat pa ona srbenda neka ili lazni naivni Bosnjak eto. Nebi volio da sam jadan kao ti!! UZIVAJ U PAKLU ZVANOM BOSNA I HERECEGOVINA!!! OSVETNICI.
UKINUŠE KOMENTARE ZA ONOG VLAHA ŠTO SE UBIO A DOZVOLJAVAJU KOMENTARE OVDJE DA NAM BLATE ZLAJU !? NEĆEMO TAKO DINO. SAX JE IZDAJNIČKI SAJT !!
narode,brzo ce doci izbori sljedeci,pa vi opet glasajte za SDA i SDP,Iima da nam dohakaju ovi lazovi i ublehasi a mi ko ovce,ko da niko mozga nema...
Steta sto ga Kukanjac ne zavrsi 1992-ge u Domu armije, svima bi nam bilo bolje bez ove buljave njuske. Prevara gradjana mu je jednom posla za rukom al na slejdecim izborima ni clanstvo vise nece glasati za SDP
Providan si vlašino
\"Volio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Htio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
KOJI JADNIK SI TI LAGUMDYIJA, JA MISLIM DA NIKO OVU DRZAVU NIJE UHELACIO NEGO IZDAJICA ZLATKO LAGUMDZIJA, NARODE SJETI SE DA JE SVE DOBRE LJUDE POPUT LAZOVICA KLJUICA, KOMSICA ITD ISTJERO I NESPOSOBNE I NE OBRAYOVANE POSTAVIO OKO SEBE ZLAJA !!!!! UNISTIO SI BOSNU, NEMAS TI POJMA PRAVI SI JAD!!!
Sama rijec \"pilicari\" koju \"politicar\" i \"profesor\" upotrebljava dovoljno govori o njemu samome. Strah me je ovakvih. Oni nista dobro ne donose Bosni.
SDP I zlaja se uvlaće dodiku,REPUBLICI SRPSKOJ i SRBIJI u guzicu,he,he,he,pa čovjek svjestan da ima Srpske krvi ,poturice šta sada kažete he,he,he,he,...
Zato Tuzla i jeste najzdravija sredina u BiH, stanje nije ekonomski dobro jer je nacionalisticka masinerija sve strpala u Sarajevo. Svi moguci porezi idu u Sarajevo, kanton koji je najmnogoljudniji i koji ima kakvu-takvu industriju, ima duplo manji budzet od KSa. Opet se vracamo na centralizovanje koje su vrsile nacionalisticke stranke, posebno isticem SDA, da ne napadam HDZ(cistimo ispred svoje avlije). Pa zna se da je Alija bio spreman da od BiH zadrzi samo Sarajevsku regiju i nju nazove Bosnom, cime je to Alija pomogao odbranu Tuzle, vjerovatno rijecima \' rata nece biti, za rat je potrebno dvoje\'. Jesi li ti svjestan koliko je naroda tom recenicom on indirektno poslo u vjecna lovista, naroda koji se nije spremao za rat nego vjerovao velikom vodji, moralnoj vertikali kod nas bosnjaka. Sina je zabarikadirao u trezor banke, danas nam sin soli pamet o svom patriotizmu, ide u susret onima koji nas nazivaju turcima proglasavajuci Erdogana NASIM liderom. ZLATNA KASIKA
Sinoc na utakmici Bayern- Basel u fudbalu gledam nekoga malenog igraca iz Basela, izgleda kao ruzan pas terijer sa siptarskom frizurom......pa nije fudbal utrka pasa pa da taj fukara Saqiri ili tako nesto bude na terenu, on treba u kavezu biti i cekati utrku pasa.