Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi valjalo da su svi isti. Ovako vidimo ko je dobar i ko radi svoj posao najbolje a ko los politicar i ko samo prica i obecava a nista ne radi! Ovih losih ima vise, a najgori su oni koji u ime naroda ukrase sve,koji su popljackali ovih 20 godina sve sto se popljackati moglo. Bolje receno, vecina tih parazitiraju, sve izvukose od nas obicnih gradjana.
Set antikoruptivnih zakona, kontrola našeg neba, ulaganja preko 35 miliona KM u rdunike!!! Nisu svi isti!!
Argumenti i samo argumenti!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Naravno da nisu svi politicari isti. Imamo mi veoma dobrih politicara koji se bore za jedinstvenu i jaku Bosnu i Hercegovinu... SDP je to i dokazao...
Upravo tako... Ne mozemo gledati sve politicare kroz prizmu nacionalisticke bagre koja nam je unistila drzavu i sve nas zajedno...
Nacionalisti su nas u potpunosti unistili i jedino ko nam moze pomoci da napravimo neke pomake i da se nadamo boljoj buducnosti jeste da prestanemo glasati za nacionaliste...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Hill ga je pozvao na sastanak, da mu objasni nek stvari, pa mu je htio zavrnuti muda. Hill se dobro iznenadio kad je na mjestu na koje je krenuo rukom našao prazninu.
satro ti znas... uh uh
sdp poltroni klicu !
...veliki vođa je ipak morao pojasniti (izvinuti se) glavnom njonji zbog svog odgovora na blog :)
ma ameri se šokirali kad im nije dopušteno da prave javasluk u drzavi i da ima neko ko im nece sutiti...
Nije mi jasno kad SDPovci kazu "nacionalizam nam je unistio drzavu" imam osjecaj da ovdje misle na jugoslaviju? Jer od kako BiH postoji u njoj je i nacionalizam i sa tim zivi cjelo vrijeme, znaci ako je unistena BiH onda je unistena onog trenutka kad je stvorena. Ja jesam protiv nacionalizma ali toga najmanje ima sa bosnjacke strane a najvise od strane dodika sa kojim je lagumdzija pobratin!
pa mozda jer nam drzavu pokušavaju graditi samo oni koji se zalažu za svoju vjeru, kao,a samo je rasparcavaju bas zbog vjere, pa se onda govori o trecem entitetu.... sdp se s tim ne slaze...
Tesko je to ljudima objasniti, a pogotovo Bosnjacima. Sutra da neko saopsti da Lagumdzija ima 100 milijardi Eura na tajnim racunima 99% Bosnjaka bi povjerovalo u to i 20 godina pitalo odakle mu tolike pare. Toliko o genijalnoj naciji, zato ovakvi komentari uopste ne cude.
Ne nisu isti. Neki kradu vise neki manje...
To sto neke strane drzave i medjunarodne institucije podrzavaju odredjene politicare nije nista cudno, svjesno idu na one s kojima ce lako provoditi svoju politiku, ne politiku koja je u interesu gradjana BiH, nego samo u njihovom interesu.
Fakat se na ove SDPove p(l)ačenićke trolove i njihove ljigave komentare se čovjek ni ne treba obazirati. Sve ankete i istraživanja pokazuju da SDPu slijedi strmoglavi pad na izborima, onakav kakav do sada nisu doživjeli. Sva marketing kampanja koju provode preko ovih portala je uzaludna i patetična. Presmiješni su sa ovim hvaljenjem Lagumdžije, Nikšića, Mašića, Hadžića, Karića (svi za koji mjesec/sedmicu gube svoje pozicije)... Jad i bijeda gdje su se doveli, a za sve su sami krivi!
Sta li je tebi krivo u svemu tome? Umjesto da si najsretniji covjek u Bosni, zvucis kao da ce ti srce puci od muke. Raduj se covjece, za manje od mjesec dana SDP ce sici s vlasti a ti ces biti nasretniji i najzadovoljniji covjek na balkanu, sa punim novcanikom, novim poslom, automobilom, kucom i vikendicom. Samo izdrzi...
Ko kaže da mi je krivo liče?! Meni drago da je napokon prošlo 4 godine i da SDP leti tamo gdje mu je i mjesto, na dno. Dok se ne resetujete, nema od vas hajra! Nažalost. Nekada sam glasao za vas, a sada ni u snu. Šta ste napravili od onakve stranke, jadno i bijedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Skontali Ameri da su zaj... stvar sa onim videom, blogom. Čuo sam da je bio "okršaj" unutar američke administracije izmedju Hilla i onog sto je pisao onaj blog, jer je blog označen kao stav Američke ambasade.
Takve, kojima je interes drzave na prvom mjestu jedino i smijemo izabrati, svi ostali, a kod nas ih ima i vise nego puno, ne smiju dobiti tu privilegiju da vode ovu drzavu, jer bi to za BiH znacilo samo jedno, propast.
Do kad ce se medjunarodna zajednica mjesati u nasu drzavu i jos pri tome siriti dezinformacije? Lazu i spletkare toliko da bi im pojedini BH politicari pozavidjeli, oni nam naprave ovaj komplikovani sistem, i onda krive SDP. fck logic
Sva sreca pa nisu, inace bi muslimani zivjeli u vliajetu Izetbegovica, pravoslavci po vladavinom dodika, katolici pod vladavinom covica. zne se ni bi obrazovale, radilo bi se za komad hljeba, a svi oni koji su prtiv sistema bili bi robovi.
I nisu. Ali ti si najgori.
Lagumdžija je u pravu, ne treba griješiti dušu. Nisu svi isti. Neki kradu više, neki manje. Neki imaju više rodbine i prijatelja da udome, a neki manje.
A sigurno si ti Bosanski endem, koji ne laze, ne vara drzavu i ne krade od gladnih usta ha. Daj se prijavi pod hitno da narod napokon izabere idealnog vodju.
SDP se ima cim pohvaliti, a ostali pricaju i hvale se sto obecavaju, a kada im kazes sta su uradili oni okrenu pricu, mi smo za BiH, Alija rah. predsjednik, mi cemo uraditi to i to. Pa dokle vise cete raditi a nista uraditi!
Poltron, dupelizac