Fakat se na ove SDPove p(l)ačenićke trolove i njihove ljigave komentare se čovjek ni ne treba obazirati. Sve ankete i istraživanja pokazuju da SDPu slijedi strmoglavi pad na izborima, onakav kakav do sada nisu doživjeli. Sva marketing kampanja koju provode preko ovih portala je uzaludna i patetična. Presmiješni su sa ovim hvaljenjem Lagumdžije, Nikšića, Mašića, Hadžića, Karića (svi za koji mjesec/sedmicu gube svoje pozicije)... Jad i bijeda gdje su se doveli, a za sve su sami krivi!
Sta li je tebi krivo u svemu tome? Umjesto da si najsretniji covjek u Bosni, zvucis kao da ce ti srce puci od muke. Raduj se covjece, za manje od mjesec dana SDP ce sici s vlasti a ti ces biti nasretniji i najzadovoljniji covjek na balkanu, sa punim novcanikom, novim poslom, automobilom, kucom i vikendicom. Samo izdrzi...
Ko kaže da mi je krivo liče?! Meni drago da je napokon prošlo 4 godine i da SDP leti tamo gdje mu je i mjesto, na dno. Dok se ne resetujete, nema od vas hajra! Nažalost. Nekada sam glasao za vas, a sada ni u snu. Šta ste napravili od onakve stranke, jadno i bijedno.
Prikaži sve komentare (100)