Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar kriza u vladi FBIH nije nešto što je sasvim normalno. Dok se oni razbacuju sa novcem od poreza narod nema šta da jede.
u opoziciju ili vanredni izbori,reketas i kriminalac prica o ustavu,koji klazovcina i manipulator ma za medalju.fuj
jos da zivka budimir sklone sa vlasti pa da mogu nesmetano nastavit da sruse i opljackaju jos ovo sto je ostalo u drzavi.a ovo je zadnji put da ovaj portal"klik" pratim jer sada je ocigledno da ga je zlatko uzeo pod svoju kontrolu,ovo je cisto sdp-ovski portal.
Ja kao Bosnjak cu uvjek glasat za HSP: 1.Zato sto su za razliku od SDP-a probosanska stranka koja se ne boji i ne uvlaci u pakaš Dodiku i dodiku slicnim ni sad ,a nije ni u ratu. 2.Zato sto je HOS kao vojno krilo HSP za razliku od SDP borio u ratu i to platio debelo u krvi . 3.Zato sto za razliku od SDP-ovih kadrova nisu ratniprofiteri. 4.Zato sto su dosljedni za razliku od SDP-a koji se okrece kako vjetar duva. P.S tacka 3 je zajednicka i SDP-u i SDA pa tako da necu glasat ni za njih.
kakva izjava ministra. Razriješiti ministre za koje je Nikšič tražio da se razriješe traži narod da trenutni ministri i ministrićići siđu sa vlasti pa dokle se stiglo
rješenje je da ti odeš zlatko u p.i.č.k.u m.a.t.e.r.i.n.u
I vrijeme je da ovi politicki subjekti kao ovaj Zivko pomalo razmisle svojom glavom i donose malo bolje odluke koje ce napokon ovu drzavu dovesti u red....
Svakako slazem se!!Jer Gospodin Zivko ponekad dijeluje izgubljeno!!
Poslusaj Niksica, jedinog covjeka, koji zna sta radi i kako se to radi ;)
treba zaista Budimir da deblokira, taman su nas lijepo poveli u provaliju i taman da padnemo on nas zaustavi, sad k'o u noćnoj mori visimo, pa bolje da padnemo kad već nemožemo nazad, jel'!
Nadam se da ce Budimir upravo tako biti dio rješenja, kako zbog sebe, tako i zbog svih nas.
Hajd Zivko pokazi se da nije greska sto ti je povjereno mjesto predsjednika Federacije, ucini napokon pravi potez i deblokiraj sve rad FBIH.
Slazem se onim sto je Lagumdzija istakao, a to je da nije na Budimiru da razmišlja, već da na prijedlog premijera razriješi ministre i da radi u skladu sa zakonom i nema tu dalje rasprave!